Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

40χρονη Βούτηξε στον Πηνειό για να βάλει τέλος στη ζωή της

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή κατάφεραν οι Πυροσβέστες να σώσουν τη γυναίκα η οποία το πρωί βούτηξε στα παγωμένα νερά του Πηνειού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, η γυναίκα έπεσε στο ποτάμι στο ύψος της γέφυρας Αλκαζάρ λίγο πριν το άλσος με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Μόνο οι τολμηροί πέταξαν χαρταετό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο καιρός τα χάλασε σε όσους προγραμμάτιζαν να περάσουν στη φύση την Καθαρά Δευτέρα και να πετάξουν το χαρταετό τους στην Εύβοια. 

Αρκετές εκδηλώσεις έγιναν με βροχή ενώ υπήρξαν και οι... τολμηροί που πέταξαν χαρταετό παρά τους ισχυρούς ανέμους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Μεσσηνία: Πήγε να την κάψει ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητο!

Δράστης ένας 35χρονος Έλληνας, στη Θουρία Μεσσηνίας. Το περιστατικό έγινε στη μία μετά τα μεσάνυχτα...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 35χρονος έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο - το οποίο ανήκει στον πατέρα του - ενώ μέσα βρισκόταν μια 32χρονη Ουκρανή.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Έκλεβε και πουλούσε τα κλοπιμαία σε κατάστημα αγοράς χρυσού!

Μαζί με τον 25χρονο Λαρισαίο συνελήφθησαν ένας 34χρονος και μία 53χρονη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 25χρονος το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, πούλησε αντί 1.440 ευρώ, το σύνολο των κοσμημάτων που αφαίρεσε από την οικία 37χρονης Λαρισαίας, σε κατάστημα αγοράς χρυσού, ιδιοκτησίας της 53χρονης συλληφθείσας, το οποίο λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος ο 34χρονος συλληφθείς.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΕΔΩ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Περίεργη ενέδρα σε αστυνομικό στη Λάρισα

Υπόθεση περίεργης «ενέδρας» απασχολεί την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, καθώς άγνωστοι πυροβόλησαν κατά διερχόμενου ΙΧ αυτοκινήτου, χθες το βράδυ, σε επαρχιακό δρόμο της Λάρισας, το οποίο μάλιστα οδηγούσε νεαρός αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας. 


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Βίασε 15χρονη, την έκλεψε και την εγκατέλειψε στο δρόμο!

O 20χρονος συνελήφθη χθες στην Πάτρα για βιασμό και κλοπή.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 15χρονη στην Αστυνομία, μπήκε στο αυτοκίνητό του και εκείνος την οδήγησε στο διαμέρισμα ενός φίλου του, παρά τη θέλησή της όπου τη βίασε.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ζητούν αποφυλάκιση οι κατηγορούμενοι για ομαδικό βιασμό 16χρονης

Την αποφυλάκιση τους ζητούν με την συμπλήρωση του εξαμήνου κράτησης τους οι τρεις νεαροί που κατηγορούνται για συμμετοχή στον ομαδικό βιασμό 16χρονης μαθήτριας από το Ηράκλειο. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη τον περασμένο Αύγουστο οπότε και αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της ανήλικης στην Αστυνομία.

Η κοπέλα είχε καταγγείλει ότι μέσα σε ένα βράδυ συνευρέθηκε ερωτικά με περισσότερα από δέκα άτομα, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση της, ούσα υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ιωάννινα: Κτηνοτρόφοι και ΜΑΤ ήρθαν στα χέρια [βίντεο]

Στα χέρια παραλίγο να έρθουν κτηνοτρόφοι στα Ιωάννινα με τους άνδρες των ΜΑΤ, όταν κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την απελευθέρωση της πόλης από τους Τούρκους οι κτηνοτρόφοι προσπάθησαν να μοιράσουν δωρεάν γάλα στους πολίτες.


Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

79χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά, επί σειρά ετών, έναν ανήλικο στην Εύβοια

Σοκ προκάλεσε στην κλειστή κοινωνία ενός χωριού στην Εύβοια η αποκάλυψη ενός μικρού αγοριού ότι ένας γέροντας που ήταν και συγγενής του παιδιού, ασελγούσε επί χρόνια σε βάρος του 

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Το βίντεο "πρόδωσε" τους ληστές του κοσμηματοπωλείου

Τελικά το βίντεο που δημοσιεύθηκε με τη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Κρήτη είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης συνελήφθη.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, δράστης είναι ένας 33χρονος και είχε ο συνεργός του στη ληστεία είναι ένας 26χρονος, που επίσης συνελήφθη χθες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το λάθος που έκαναν οι ληστές του μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ληστών του μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας.
 
 Οι αστυνομικοί προσπαθούν τόσο από τα βίντεο που έχουν στα χέρια τους από τις κάμερες ασφαλείας του μουσείου, όσο και από ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που άφησαν πίσω τους οι δύο αρχαιοκάπηλοι.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ηράκλειο: "Καρτέρι" θανάτου σε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου - Αυτοκτόνησε ο δράστης

"Καρτέρι" θανάτου είχε στήσει, το πρωί, ένας άνδρας σε έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, στο Ηράκλειο.

Ο 35χρονος άνδρας, μετά από 4 ημέρες απουσίας του στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε στο Ηράκλειο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Βοιωτία: Χτύπησαν και πάλι οι ληστές των ΑΤΜ!

Οι 4 δράστες είχαν οργανωμένο σχέδιο και ήξεραν πως να ανοίξουν το ΑΤΜ.

Στις 4.00΄ τα ξημερώματα φορώντας κουκούλες και γάντια διέρρηξαν με λοστό την είσοδο της Γενικής τράπεζας στη Θήβα.

Με πολύ γρήγορες κινήσεις, τις οποίες κατέγραψε κάμερα της τράπεζας, έκοψαν με τροχό το πίσω μέρος του ΑΤΜ, πήραν τα χρήματα που είχαν μέσα οι κασέτες και έφυγαν μέσα από τον πεζόδρομο με Ι.Χ, αφού προηγουμένως είχαν φροντίσει να κλείσουν με άλλο αυτοκίνητο την παράπλευρη οδό, έτσι ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από διερχόμενους οδηγούς.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Την έπεισε να κάνουν σεξ τρεις φορές ...για να της «λύσει» τα μάγια

«Σπαθάτος» άντρας από Μ θα σου λύσει το ερωτικό πρόβλημα.Αυτά έλεγε το μέντιουμ της Πάτρας στην απελπισμένη 50χρονη που απευθύνθηκε σε αυτόν για να της «λύσει» τα μάγια.Και για να το καταφέρει την έπεισε να κάνουν σεξ τουλάχιστον τρεις φορές.

Το περιστατικό θυμίζει μία παλιά ιστορία της Πάτρας με πρωταγωνιστή ένα μέντιουμ που ανάγκαζε τις γυναίκες πελάτισσές του να κάνουν έρωτα μαζί του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ελληνοτουρκικοί σεισμοί σε Κόρινθο και Βάν

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών σημειώθηκε στις 10:05, στην περιοχή του Σαρωνικού κόλπου κι έγινε αισθητή σε όλη την κεντρική και βόρεια Πελοπόννησο. 

Στην Κορινθία, ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και αρκετοί βγήκαν από τα σπίτια τους. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Είχαν το "φίδι" στο σπίτι τους! - Φιλοξενούμενος ασέλγησε σε 11χρονη

 30χρονος καταχράστηκε τη φιλοξενία των συγγενών του, περίμενε να φύγουν από το σπίτι και ασέλγησε σε βάρος της κόρης τους!

Κατασχράστηκε τη φιλοξενία που του προσέφεραν και ασέλγησε σε βάρος της 11χρονης κόρης των συγγενών του, που τον φιλοξενούσαν στο σπίτι τους στο Ρέθυμνο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Εντοπισμός φουσκωτού με έναν τόνο ινδικής κάνναβης στο Αντίρριο

English: , seen from the southern shore of the...
Image via Wikipedia
Μεγάλες ποσότητες χασίς επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα διεθνές κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών, αλλά εντοπίστηκε ύστερα από μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού σώματος, στη θαλάσσια περιοχή τού Πατραϊκού κόλπου.

Οι άντρες τού Λιμενικού βρήκαν μέσα σε φουσκωτό σκάφος, περίπου έναν τόνο χασίς και συνέλαβαν ένα άτομο.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί ακινητοποιήθηκε -έπειτα από καταδίωξη- στην παραλία Ρίζα Αντιρρίου, ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος, μήκους 11 μέτρων, μέσα στο οποίο βρέθηκε η μεγάλη ποσότητα του χασίς, καθώς και ένα όπλο τύπου καλάσνικοφ

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Αγριος ξυλοδαρμός οδηγού ταξί στην Πάτρα

Απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε στην Πάτρα με θύμα έναν οδηγό ταξί και δράστες δύο άγνωστους άντρες. 
 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα που του έκαναν, καθώς μέσα αυτοκίνητο υπήρχε ήδη επιβάτης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σε δίκη θα παραπεμφθεί Γερμανός για τη σφαγή της Κεφαλλονιάς το 1943

Finnish Waffen-SS volunteers of the battalion ...
Image via Wikipedia
Η εισαγγελία της Ρώμης, ετοιμάζεται να ζητήσει την παραπομπή σε δίκη Γερμανού στρατιωτικού που φέρεται να ενέχεται στην σφαγή Ιταλών στρατιών στην Κεφαλονιά, το 1943.

Υπενθυμίζεται ότι οι γερμανικές δυνάμεις, τον Σεπτέμβριο του 1943, εκτέλεσαν περίπου εννέα χιλιάδες Ιταλούς στρατιώτες και τετρακόσιους δεκαπέντε αξιωματικούς που βρίσκονταν στο νησί αυτό του Ιονίου.

Επρόκειτο για καραμπινιέρους, μέλη της μεραρχίας 'Ακουϊ και αστυνομικούς. Μετά την συνθηκολόγηση με τους συμμάχους, είχαν αρνηθεί να παραδώσουν τα όπλα στις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στην Κεφαλονιά.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αμαλιάδα: Ισόβια στους γονείς που σκότωσαν στο ξύλο το αγγελούδι τους!

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου το μόλις 23 μηνών αγοράκι τους και το μετέφεραν στο νοσοκομείο την επόμενη μέρα...

Ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, επέβαλε χθες (13-02-2012) το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας στη μάνα και τον πατέρα από την Πάτρα, που τον Δεκέμβριο του 2010 ξυλοκόπησαν το μόλις 23μηνών βρέφος τους μέχρι θανάτου, συγκλονίζοντας το Πανελλήνιο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τώρα- Επεισόδια στο Αγρίνιο

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στο κέντρο του Αγρινίου και συγκεκριμένα στην πλατεία Δημάδη. 

Δεκάδες άτομα που φορούν κράνη, προκαλούν φθορές σε ΑΤΜ που βρίσκονται σε ισόγειο πολυκατοικίας επί της αρχής της Οδού Σκαλτσοδήμου ενώ έχουν βάλει φωτιά  και κάδους. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ανθρωπόμορφα κτήνη βίασαν και κακοποίησαν 15χρονη κοπέλα στην Κρήτη

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένα 15χρονο κοριτσάκι από την Μεσαρά στην Κρήτη από δύο άγνωστους άνδρες που την κακοποίησαν και την βίασαν πείθοντας την να τους ακολουθήσει λέγοντας της ότι είναι γνωστοί του πατέρα της.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πάτρα: Ένσταση και δακρυγόνα στην πορεία διαμαρτυρίας


Επεισόδια προκλήθηκαν μεταξύ των διαδηλωτών και αδρών των ΜΑΤ στην κεντρική πλατεία της Πάτρας, όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να εκτοξεύουν δακρυγόνα χωρίς όπως υποστηρίζουν οι διαδηλωτές να υπάρχει λόγος

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίπολη: Πήγαν να «πουλήσουν» σε αστυνομικούς βρέφος 10 ημερών για 10.000 ευρώ

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης κύκλωμα, που εμπλέκεται σε αγοραπωλησίες βρεφών, ενώ συνελήφθησαν χθες (10-02-2012), στον Πειραιά Αττικής, τρία (3) μέλη του κυκλώματος (δύο άντρες και μία γυναίκα), υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 50, 51 και 39 ετών αντίστοιχα.

Ειδικότερα, η εξάρθρωση του κυκλώματος επετεύχθη μετά από αξιοποίηση και αξιολόγηση πληροφοριών, που διαχειρίστηκε κατάλληλα το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, σχετικά με δράση κυκλώματος αγοραπωλησίας βρεφών.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Κρήτη: Πλαστογράφησε την υπογραφή της υπαλλήλου του για να μην πληρώσει αποζημίωση...


Δεν ήθελε να απολύσει την υπάλληλό του, προφανώς για να μην καταβάλλει τη νόμιμη αποζημίωση, γι' αυτό ... πλαστογράφησε την υπογραφή της σε έγγραφο παραίτησης!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κατάληψη του πύργου ελέγχου τροφοδοσίας λιγνίτη στη Μεγαλόπολη

Υπό κατάληψη τελεί από χθες αργά το μεσημέρι ο πύργος ελέγχου ταινιόδρομων και τροφοδοσίας λιγνίτη στο Λιγνιτικό Κέντρο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, από εργαζόμενους που αντιδρούν στην πώληση μονάδας του ΑΗΣ, αλλά και για το νέο «πακέτο» οδυνηρών μέτρων που προετοιμάζεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πάτρα: Συνελήφθη πρώην εκδότης για χρέη 5,8 εκ. ευρώ

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σε έναν 57χρονο Έλληνα για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.

H ΣYNEXEIA ΕΔΩ

Αγρότες μόνοι... έψαχναν φοιτήτριες - Ροζ βίντεο στην Καλαμάτα

Νέο ροζ σκάνδαλο αναστατώνει την επαρχία με πρωταγωνίστριες φοιτήτριες και αγρότες. Αυτή τη φορά οι ερωτικές περιπέτειες εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας.

Η "ΚΑΥΤΗ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ιατρική έρευνα για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας

Η ΑΤΥΧΗ ΣΤΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ
Δύο γιατρούς του ΕΣΥ, εκτός Κρήτης, έναν γενικό χειρουργό εντατικολόγο, ιατρό επείγουσας ιατρικής, επιμελητή Α’ και μια πνευμονολόγο-εντατικολόγο, επιμελήτρια Α’ σε Πανεπιστημιακή Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διόρισε με διάταξή της η ανακρίτρια Ρεθύμνου, Δήμητρα Μάντζαρη, προκειμένου να διενεργήσουν πραγματογνωμοσύνη σχετική με το θάνατο της 16χρονης μαθήτριας Στέλλας Ακουμιανάκη, που έχασε τη ζωή της τον περασμένο Απρίλιο εξαιτίας δηλητηρίασης από κατανάλωση αλκοόλ.
Η ανακρίτρια με τη διάταξή της, εκτέλεσε την παραγγελία του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου που με βούλευμά του το Δεκέμβριο διέταξε περαιτέρω κύρια ανάκριση για την υπόθεση, ώστε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη η οποία θα απαντάει αιτιολογημένα και εμπεριστατωμένα σε εννέα ερωτήματα σχετικά με την οξεία μέθη και τους τρόπους αντιμετώπισής της, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι γιατροί του νοσοκομείου προέβησαν στις ενδεδειγμένες ενέργειες για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό με την 16χρονη μαθήτρια.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τα εννέα καίρια ερωτήματα της ανακρίτριας ΕΔΩ

Βόλος: Πλημμύρα στην Κάρλα-Απειλείται οικισμός

Μεγάλη έκταση της Κάρλας πλημμύρισε, μεταξύ άλλων, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων της χθεσινής ημέρας, με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος πλημμύρας ακόμη και του παρακείμενου οικισμού της Κερασιάς.  

Η πλημμύρα, προκλήθηκε, λόγω της μη λειτουργίας του αντλιοστασίου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Βρήκε την μάνα του νεκρή από την αδιαφορία υπαλλήλων της ΔΕΗ

Δεν θα πιστεύετε αυτό που ακούτε… Συγκλονιστική είναι η καταγγελία του γιού μιας ηλικιωμένης γυναίκας η οποία ξεψύχησε τα ξημερώματα στον Δρυμώνα Αλμυρού, αφού έπαψε να λειτουργεί το μηχάνημα υποστήριξης του αναπνευστικού της, λόγω  βλάβης της ΔΕΗ. Δε το χωρά ο ανθρώπινος νους πως αν και γιος της, ενημέρωσε άμεσα την ΔΕΗ Αλμυρού, ο υπάλληλος και ο προϊστάμενος του είχαν μια αδικαιολόγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά, αδιαφορώντας για όσα του έλεγε για την μητέρα του. Άφησαν την οικογένεια αβοήθητη και η γυναίκα ΠΕΘΑΝΕ!

Όταν ο ίδιος κάλεσε την ΔΕΗ...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σέρρες: 40άρες αποπλάνησαν… 17χρονο!!!

Χαμός έχει γίνει στις Σέρρες με την «ροζ» ιστορία που βγήκε στην δημοσιότητα. Δύο 40αρες υποσχέθηκαν σε μαθητή λυκείου να του μάθουν τα μυστικά του έρωτα και παραλίγο να τον στείλουν λιπόθυμο στο Κέντρο Υγείας, λόγω … Viagra.

Το περιστατικό συνέβη σε επαρχιακό δήμο των Σερρών, με πρωταγωνίστριες δύο 40αρες και έναν 17χρονο. Σύμφωνα με όσα «ψιθυρίζονται», η μία εκ των
δύο γυναικών κάλεσε τον 17χρονο σπίτι της προκειμένου να της … ξεμπλοκάρει το laptop της, αλλά τελικά τα πράγματα «περιπλέχτηκαν» περισσότερο με την έλευση της κολλητής της φίλης.

Η "ΚΑΥΤΗ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Οι Ηπειρώτες που ανταμώνουν, οι Ηπειρώτες που αγωνίζονται

“Οι Ηπειρώτες που ανταμώνουν, οι Ηπειρώτες που αγωνίζονται οι Ηπειρώτες που γιορτάζουν με τον ανθό της Παράδοσης και της Νεολαίας”. Αυτό ήταν το σύνθημα για την “ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2012” και επιβεβαιώθηκε με τον πιο πετυχημένο, τον πιο όμορφο τρόπο στο μεγαλύτερο ετήσιο αντάμωμα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, του κορυφαίου συλλογικού φορέα της Ηπειρώτικης Αποδημίας στον κόσμο.

“Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2012” ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση της Ηπείρου και τα 75 χρόνια της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, αναδεικνύοντας την ιστορικότητα και τη διαχρονία των αγώνων και της ευποιίας των Ηπειρωτών. 
 

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Κάθειρξη σε 26χρονο για θανατηφόρο τροχαίο και εγκατάλειψη θύματος

Δεκαεπτά χρόνια κάθειρξη επέβαλε σήμερα το κακουργιοδικείο Νεάπολης Λασιθίου σε 26χρονο, για κακουργηματική διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, η οποία επέφερε τον θάνατο 29χρονου διανομέα φαγητού.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Πυροβόλησε με καραμπίνα σε αστυνομικό τμήμα!

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στα Χανιά προκειμένου να συλλάβει έναν άνδρα που άνοιξε πυρ προς ένα αστυνομικό τμήμα με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν από τους αστυνομικούς. 

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τραγωδία στην Ηλεία-Νεκρή 80χρονη από τις πλημμύρες [βίντεο]

Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 80 ετών εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή "Κολιρέϊκες Παράγκες" έξω απο τον Πύργο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις απο την θέση που βρέθηκε η άτυχη γυναίκα πνιγμένη, φαίνεται πως προσπάθησε να γλιτώσει αλλά τα ορμητικά νερά την εγκλώβισαν πάνω στο σύρμα της περίφραξης. Θα πρέπει να πούμε ότι στην συγκεκριμένη περιοχή είχαν σπάσει τέσσερα ρέματα και ο όγκος του νερού ήταν τέτοιος που δεν επέτρεπε στα αυτοκίνητα να διασχίσουν την Εθνική Οδό Πύργου - Τριπόλεως.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Κόρινθος: Aστυνομική επιχείρηση - αστραπή με 13 συλλήψεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε όλη την Κορινθία, κατά την οποία έγινε έλεγχος σε μεγάλο αριθμό οχημάτων και ατόμων, ενώ προσήχθησαν σαράντα δύο άτομα και συνελήφθησαν δεκατρία. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χαροπαλεύει το θύμα ασυνείδητου οδηγού στην Χαλκίδα

Σε νοσοκομείο της Αθήνας γίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας 33χρονος που έπεσε θύμα διπλού τροχαίου ατυχήματος στην περιοχή Λιανή Άμμο της Χαλκίδας.

Την ίδια ώρα, οι άνδρες της Τροχαίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον υπαίτιο οδηγό, που εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του και εξαφανίστηκε!


Ανδρόγυνο τα έκανε γυαλιά- καρφιά στη Νέα Μανωλάδα

Γυαλιά- καρφιά, με «θύμα» ένα περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος της Βάρδας, τα έκανε προχθές το μεσημέρι μία 28χρονη στη Νέα Μανωλάδα, η οποία δεν δίστασε να επιτεθεί και σε αστυνομικό όταν μετέβη στο σημείο για να επιληφθεί καταγγελίας ενώ στο περιστατικό ενεπλάκη και ο 30χρονος σύζυγός της.

Όλα ξεκίνησαν όταν Βούλγαρος που διαμένει στη Νέα Μανωλάδα τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα της Βάρδας και ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας γιατί είχε διαπληκτιστεί με έναν 30χρονο και την 28χρονη σύζυγό του, οι οποίοι σημειωτέον είναι και γείτονές του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αρκαδία: Ζευγάρι ηλικιωμένων εξέπνευσε λόγω αναθυμιάσεων

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, 86 και 85 ετών, βρέθηκε νεκρό αργά το βράδυ της Πέμπτης μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του, στο χωριό Ράφτη Ηραίας στην Αρκαδία. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Χρήστης ναρκωτικών ετών... 8 στην Κρήτη!

Χρήστης ετών....8! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η κ. Μαρίνα Κοντάκη - Ψυχολόγος & υπεύθυνη μονάδας εφήβων του  ΚΕΘΕΑ Ηρακλείου, στη μονάδα εφήβων υπάρχει χρήστης 8 ετών! 

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Έντονες αποδοκιμασίες και αλεύρωμα πολιτικών στην Καλαμάτα

Πολίτες αποδοκίμασαν έντονα, κατά τη διάρκεια της λιτάνευσης της εικόνας της Παναγίας της Υπαπαντής στους δρόμους της Καλαμάτας, τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Γιώργο Γεωργίου, που εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την πολιούχο και προστάτη της πόλης, τον βουλευτή και πρώην υπουργό Κώστα Μαρκόπουλο, τον βουλευτή του νομού Γιάννη Λαμπρόπουλο, καθώς και αντιπεριφερειάρχες και δημάρχους του νομού που βρίσκονταν δίπλα στους βουλευτές.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Γνωστοί πολίτες συγκρότησαν την ΔΗΜΑΡ Ν. Πιερίας

Η νεοσυσταθείσα Ν.Ε της Δημοκρατικής Αριστεράς στον Ν. Πιερίας που συγκροτήθηκε σε όργανο ύστερα από διαδικασίες που έγιναν στα γραφεία του κόμματος :

Καλεί τους πολίτες της Πιερίας να οικοδομήσουν με την ΔΗ.ΜΑΡ σχέσεις διαλόγου , ανταλλαγής απόψεων , ανοικτής πολιτικής επικοινωνίας, με εθνικό στόχο την ανάταξη της χώρας μας και την παραμονή μας στην ευρωζώνη και στην Ε.Ε με πολιτικό στόχο την ανασυγκρότηση του Δημοκρατικού Σοσιαλιστικού χώρου , αναθερμαίνοντας την ελπίδα για την χώρα και την κοινωνία, με μεταρρυθμίσεις και θεσμούς για ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη , έχοντας πυξίδα μια σταθερή πολιτική επιλογή, την μετακίνηση της πολιτικής ζωής του τόπου από την συντηρητική θέση που βρίσκεται σήμερα σε μια ουσιαστική προοδευτική κατεύθυνση, που θα καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις ως αριστερά της ευθύνης, ως κυβερνώσα Αριστερά.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗ.ΜΑΡ ΕΙΝΑΙ:
1. Νίκος Αντωνόπουλος δικηγόρος ,Κατερίνη
2. Άννα Βίσμπα δημ. υπάλληλος ,Κατερίνη
3. Απόστολος Γιανώτας ιδιωτ. υπάλληλος Λόφος.
4. Δημήτρης Γκελντής δικηγόρος ,Κατερίνη
5. Πουλχερία Δαρίβα δικηγόρος Κατερίνη
6. Κώστας Δασιόπουλος σ. κτηνίατρος ,Ν.Έφεσσος
7. Κώστας Καζαντζανίδης αρχιτέκτων -μηχανικός ,Κατερίνη
8. Δημήτρης Κασαπίδης σ. καθηγητής Σφενδάμη
9. Γιώργος Κυτίδης ελ. επαγγελματίας Κατερίνη
10.Νώπη Κωτακίδου συνταξιούχος ,Κατερίνη
11.Κων/νος Μαρούλης αγρότης ,Περίσταση
12.Δημήτρης Μιχωλός του Νέστωρα ελ.επαγγελματίας Ν.Παντελεήμωνας.
13.Νίνα Ντάβιτς οφθαλμίατρος ,Κατερίνη
14.Άκης Ρούσος δημοσιογράφος Κατερίνη
15.Ηλίας Σεμερτζίδης πυρηνικός γιατρός, Κατερίνη
16. Κώστας Σταυριανίδης μηχαν. παραγωγής, Κατερίνη
17.Καλλιόπη Τασιοπούλου δικηγόρος Περίσταση
18.Αντώνης Τσάγκας σ.αστυνομικός Τόξο
19.Λεωνίδας Τσιρόπουλος πολ.μηχανικός Κατερίνη.
Γραμματέας της Ν.Ε επιτροπής εξελέγη ο Δημήτρης Κασαπίδης καθώς και ένα 7μελές Νομαρχιακό Γραφείο. Η κατανομή των υπολοίπων γραφείων θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση της Ν.Ε. Γραφείο ΔΗ.ΜΑΡ.(Α' .Πάροδος Βότση αρ.1 2ος όροφος τηλ. επικοινωνίας 6946630869, 6972449119, 6944777792).

Τραγωδία σε σχολείο στην Καλαμάτα – Μαθητής πέθανε από ανακοπή καρδιάς

Σοκαρισμένοι συμμαθητές και φίλοι είδαν τον 17χρονο μαθητή να καταρρέει στην τάξη.

Όλα έγιναν ξαφνικά με τον μαθητή του 6ου Λυκείου Καλαμάτας να αισθάνεται δυσφορία και να σωριάζεται πάνω σε συμμαθητή του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...