Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Νέα εξέλιξη στις έρευνες για τον μικρό Μπεν στην Κω - Βρήκαν κομμάτια από τα παιχνίδια του

Κομμάτια παιχνιδιών που πιθανότατα ανήκουν στον «μικρό Μπεν» που εξαφανίστηκε πριν από 21 χρόνια στην Κω όπου βρισκόταν για διακοπές με τους παππούδες του, εντοπίστηκαν σε περιοχή που ερευνάται τις τελευταίες ημέρες στο νησί.

Ελληνες και Βρετανοί ειδικοί από την Παρασκευή σκανάρουν με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μια περιοχή στο νησί, όπου βάσει μαρτυριών, είναι πιθανό να θάφτηκε ο Μπεν Νίνταμ κατά λάθος, κάτω από τόνους μπάζων.

Σύμφωνα με τη βρετανική Μirror στο σημείο βρέθηκαν κομμάτια παιχνιδιών που ανήκουν στον μικρό.

Πηγή: | iefimerida.gr

Λιβαδειά:Νεαρή κατήγγειλε ότι τη βίασε φίλος της

Με πολλή  προσοχή και περιμένοντας το  πόρισμα της ιατροδικαστικής  εξέτασης, ερευνούν οι αστυνομικοί  της Ασφαλείας την καταγγελία  μίας 24χρονης ότι έπεσε θύμα  βιασμού το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Λιβαδειάς.

Η νεαρή  γυναίκα κατέφυγε στο τμήμα  και κατήγγειλε ότι ένας συνομήλικός  της με τον οποίο διασκέδαζε  μαζί σε νυχτερινό κέντρο της πόλης, την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέλησή της. Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας που διέταξε τη σύλληψη του 24χρονου φερόμενου ως δράστη.

Ο νεαρός, που αρνείται ότι βίασε την  24χρονη, κρατείται και θα οδηγηθεί  στον εισαγγελέα μόλις οι αστυνομικοί  παραλάβουν την έκθεση του  ιατροδικαστή Λαμίας που εξέτασε  την 24χρονη και την ενσωματώσουν  στην δικογραφία που έχουν  σχηματίσει.
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Πλημμύρες στο Ναύπλιο από την δυνατή νεροποντή

Μισή ώρα πολύ δυνατής βροχής ήταν αρκετή για να μετατραπούν πολλοί δρόμοι στο Ναύπλιο σε ποτάμια. 

Ποιο αναλυτικά, η δυνατή μπόρα που ξέσπασε γύρω στις 7:30  το βράδυ της τετάρτης προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στο κέντρο του Ναυπλίου και όχι μόνο. 

Η διασταύρωση της Ενδέκατης έγινε απροσπέλαστη από πεζούς και αυτοκίνητα αφού το νερό κάλυψε το οδόστρωμα και σκέπασε και τα πεζοδρόμια.

Τα μαγαζιά που βρίσκονται στην γωνία των οδών Άργους και Σιδηράς Μεραρχίας πλημμύρισαν, μάλιστα ο ιδιοκτήτης ενός από αυτά τοποθέτησε τσουβάλια με άμμο στην είσοδο για να ανακόψει τα ορμητικά νερά που εισέβαλαν στο κατάστημα. 

Από την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος Ναυπλίου Δ.Κωστούρος ήταν έξω και συντόνιζε τα συνεργεία του δήμου που παρείχαν βοήθεια και άνοιγαν τα φρεάτια που είχαν πρόβλημα.

 Επίσης πολλοί δρόμοι του Ναυπλίου πλημμύρισαν όπως η οδός Άργους, η Ασκληπιείου, η Μπουμπουλίνας στο ύψος του Αντλάντικ, η παραλιακή στο ύψος του κολυμβητηρίου και πολλοί παράδρομοι. Ναύπλιο 10 Οκτωβρίου 2012
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Διατροφικό επίδομα σε νεφροπαθείς

To Υπουργείο Εσωτερικών κατανέμει, από το λογαριασμό του Υπουργείου που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Περιφερειών», συνολικό ποσό 5.844.732,91 €, στις Περιφέρειες της χώρας.

Το ποσό χορηγείται αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους κατά νόμο δικαιούχους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού των οστών καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς, για το μήνα Σεπτέμβριο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...