Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Xτυπούσαν ακόμα και την ώρα που ξεψυχούσε ο 22χρονος Γιάννης

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα αναφέρει ο 20χρονος φίλος του θύματος με τον οποίο είχαν φύγει μαζί από τα Μάλια την μοιραία νύχτα. Είναι επίσης ο νεαρός που μαζί με άλλους μετέφεραν-δυστυχώς νεκρό-τον 22χρονο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

«Είμαι καλά» πρόλαβε να ψελλίσει αιμόφυρτος στους φίλους του ο 22χρονος Γιάννης Ρουσάκης και κατέρρευσε. Συγκλονιστικά είναι τα όσα αναφέρουν οι νεαροί στα χέρια των οποίων ξεψύχησε το αδικοχαμένο παλικάρι μετά τη φονική συμπλοκή.

Για τη φονική συμπλοκή υποστηρίζει: «Αρχίσαμε να τρέχουμε προς το αυτοκίνητο όλοι μαζί. Σε μία στιγμή γύρισα προς τα πίσω και είδα τον Ρουσάκη πεσμένο στο έδαφος και τους Οφιτζήδες να έχουν απομακρυνθεί, τότε πλησιάσαμε τον Ρουσάκη. Είδαμε αίματα στην μπλούζα του, μας είπε «είμαι καλά» και λιποθύμησε. Εγώ χτυπήθηκα από πέτρες στα πόδια και στα χέρια, ελαφρά».

Όπως λέει, αμέσως πήραν το αυτοκίνητο του Γιάννη προκειμένου να τον μεταφέρουν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. «Την ώρα που βάζαμε τον Γιάννη μέσα στο αυτοκίνητο, κάποιοι από τους Οφιτζήδες επέστρεψαν και πέταξαν ξανά πέτρες εναντίον μας και κάποια από αυτές έσπασε το πίσω τζάμι. Όταν οι γιατροί παρέλαβαν τον Γιάννη, μας έβγαλαν έξω. Μάθαμε από κάποιον αστυνομικό ότι πέθανε».

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...