Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Συλλήψεις για την ληστεία - μαμούθ της Κρήτης

Ενα βήμα πριν από την εξιχνίαση της κινηματογραφικής ληστείας χρηματαποστολής με λεία 1.060.000 ευρώ στην Κρήτη βρίσκονται οι διωκτικές αρχές.

Σχεδόν ένα μήνα μετά το εντυπωσιακό «χτύπημα» των τριών ληστών στις Βασιλείες Ηρακλείου, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας του νομού έχουν βρει την άκρη του νήματος στην πολύκροτη υπόθεση. Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν ότι έχουν στα χέρια τους αδιάσειστα στοιχεία, τα οποία θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα του αρχηγού του μεγάλου κόλπου, που φέρεται να είναι Κρητικός, αλλά και των δύο συνεργατών του. Μάλιστα δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης από τις ανακριτικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάθεση των διωκτικών αρχών βρίσκονται διάφορα CD που περιέχουν «παγιδευμένες» τηλεφωνικές συνομιλίες των υπόπτων. Εξάλλου, στη διάθεση της αστυνομίας βρίσκεται ήδη γενετικό υλικό των δραστών, καθώς στο ένα από τα δύο κλεμμένα οχήματα με τα οποία πραγματοποίησαν τη ληστεία βρέθηκαν αντικείμενα που τα εγκατέλειψαν προφανώς πάνω στη βιασύνη τους.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...