Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Κουβέλης από τα Τρίκαλα: Ο κ. Βενιζέλος δεν μπορεί να λειτουργεί και να πολιτεύεται ως «τρίτος».

Περιοδεία στα Τρίκαλα πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης. Κατά την επίσκεψή του στο νομό είχε συναντήσεις με εκπροσώπους του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου, με αυτοδιοικητικούς παράγοντες, καθώς και με στελέχη και φίλους της ΔΗΜΑΡ. Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις προγραμματικές θέσεις που παρουσίασε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ο Φώτης Κουβέλης είπε:
Ο προεκλογικός υδράργυρος του κ. Βενιζέλου κάπου πρέπει να σταματήσει. Τώρα που πλησιάζουμε στις εκλογές, ο κ. Βενιζέλος εγκαταλείπει το «ρεαλισμό» του και προσεγγίζει την «ουτοπία» των θέσεων που έχει καταθέσει εδώ και καιρό η ΔΗΜΑΡ περί χρονικής επιμήκυνσης, σταδιακής απεμπλοκής από το μνημόνιο και αναπτυξιακής ώθησης της οικονομίας. Ο κ. Βενιζέλος δεν μπορεί να λειτουργεί και να πολιτεύεται ως «τρίτος».

Είναι εκείνος που ενστερνίστηκε και εφάρμοσε την πολιτική λιτότητας του μνημονίου. Απέτυχε να κάνει όλες τις αλλαγές που θα μείωναν το βάρος των μέτρων, όπως η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, το χτύπημα της διαφθοράς στο δημόσιο και η αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ για την ανάπτυξη.

Με αυτή την πολιτική στάση, το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου δεν μπορεί να αποτελεί αξιόπιστη και προοδευτική λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...