Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Νίκος Νικολόπουλος: Βάλλονται οι πολύτεκνοι με την σημερινή πολιτική


Από το Γραφείο Τύπου του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ανακοινώθηκε η συνεργασία που είχε στο ενδιάμεσο των εργασιών της επεξεργασίας του Νομοσχεδίου για την Παιδεία ο Γ.Γ. του κόμματος και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Ι. Νικολόπουλος με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και τον Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Αθανάσιο Κυριαζή, σχετικά με τις ακώλυτες μεταγραφές των πολυτέκνων φοιτητών στην πόλη τους.

Για τις βελτιώσεις του άρθρου 34 ο κ. Νίκος Νικολόπουλος προηγουμένως είχε ενημερωθεί από τον Πρόεδρο της ΑΣΠΕ κ. Β. Θεοτοκάτο- εξ’ άλλο με ερώτηση του στην Βουλή ο Γεν. Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος έθεσε ένα από τα σοβαρότερα θέματα που απασχολούν το έθνος και την ελληνική κοινωνία και που , δυστυχώς , θα την απασχολήσουν πολύ περισσότερο στο μέλλον.

Με τον –προφανώς- ειρωνικό τίτλο: «Ποιά μέτρα προτίθεται να λάβει η Κυβέρνηση κατά των πολυτέκνων και πότε θα συντελεσθεί η πληθυσμιακή αλλοίωση» βάζει το μείζον θέμα για την επιβίωση της Ελλάδας, «το δημογραφικό»!

Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος με τη νέα κοινοβουλευτική παρέμβασή του παραθέτει τα αριθμητικά στοιχεία που θα έπρεπε να έχουν θορυβήσει τόσο τους κυβερνώντες όσο και όλους τους Έλληνες.

Πιο συγκεκριμένα ο διαφωνήσας και παραιτηθείς από την Κυβέρνηση πρώην υφυπουργός Εργασίας αναφέρει: « Η (συγ) Κυβέρνηση της εθνικής και κοινωνικής καταστροφής, στα πλαίσια της αντιπολυτεκνικής, αντιοικογενειακής και αντιδημογραφικής πολιτικής της, αφού πρώτα κατάργησε το επίδομα και την σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας, στη συνέχεια το επίδομα των μητέρων με τρία τέκνα έφτασε να κόψει μέχρι και την εφ’ άπαξ παροχή των 2.000 ευρώ, πού εχορηγείτο για την γέννηση του τρίτου και κάθε επί πλέον τέκνου τους.

Επίσης κατέστησε «τεκμήριο πλούτου» την ύπαρξη παιδιών στην Ελληνική οικογένεια καταργώντας επί πλέον και τα αφορολόγητα ποσά για τα παιδιά, ενώ διπλασίασε το αφορολόγητο των αγάμων!!

Ο Χριστιανοδημοκράτης Βουλευτής στη συνέχεια ειρωνικά τονίζει:

«Ήδη η πολιτική αυτή θεωρείται επιτυχής ( !;), σύμφωνα με τα στοιχεία, πού έδωσε στην δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή για το έτος 2012.

Ας σημειωθεί ότι στοιχεία γεννήσεων και θανάτων υπάρχουν από το 1932 και εντεύθεν, με εξαίρεση τα χρόνια 1941 έως και 1954, για τα οποία δεν υπάρχουν στοιχεία».

Έτσι σύμφωνα με τα στοιχεία που παρατίθενται στην κοινοβουλευτική ερώτηση : «Για πρώτη φορά μετά από 80 χρόνια (από το 1932) οι θάνατοι ανήλθαν στους 116.670.

Το 1932 οι θάνατοι είχαν ανέλθει στους 117.593, πλην όμως οι γεννήσεις του έτους αυτού ήσαν 185.523, δηλ. υπήρχε μία υπεροχή των γεννήσεων έναντι των θανάτων κατά 66.930!!!

Το 2012 οι γεννήσεις για πρώτη φορά μετά από 81 χρόνια περιορίστηκαν στις 100.37, εκ των οποίων 15.420 ήταν γεννήσεις αλλοδαπών. Οι γεννήσεις από τις Ελληνίδες ήσαν μόλις 84.851!!!.

Ουδέποτε άλλοτε η Ελλάς είχε τόσο μικρό αριθμό γεννήσεων. Επί συνόλου δε 220 κρατών ευρίσκεται στην 199η θέση.

Τέλος όπως υπογραμμίζει ο Γ.Γ. του ΧΡΙ.Κ.Ε., το 20οο του πληθυσμού της Πατρίδος μας αποτελείται από ηλικιωμένους άνω των 65 ετών.

Ποιο μέλλον μπορεί να έχει μια χώρα, που δεν γεννά και κατοικείται από μεσήλικες και γέροντες.

Εν όψει αυτής της καταστάσεως και με δεδομένη την συντελούμενη πληθυσμιακή αλλοίωση, μπορεί ο κ. Σαμαράς να υποστηρίζει ότι ανήκει στην πατριωτική παράταξη που ανέκαθεν πιστεύει στην ΠΑΤΡΙΔΑ και στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;

ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΑΣΘΕ:

Ποιά άλλα μέτρα πρόκειται να λάβουν οι πρόθυμοι υποτακτικοί των ξένων δανειστών κατά των πολυτέκνων, ώστε να αποτρέπονται πλέον τα νέα ζευγάρια να γίνουν πολύτεκνοι και να ενθαρρύνονται οι νέοι να μένουν άγαμοι;

Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες ευθέως ρωτούμε τον Πρωθυπουργό και τους πρόθυμους ακόλουθούς του Υπουργούς, πότε προβλέπεται ότι με την εφαρμοζόμενη μνημονιακή αντεθνική ξενόφερτη πολιτική οι Έλληνες θ΄ αποτελούν μειοψηφία μέσα στον τόπο τους;

Ακόμα πρέπει να απαντήσετε σ’ όλους τους Έλληνες, αφού δεν σεβαστήκατε την προεκλογική σας υπόσχεση, περί άμεσης κατάργησης του νόμου Ραγκούση τότε πότε θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα, δηλαδή να πότε θα χορηγηθεί σε όλους τούς λαθρομετανάστες η ελληνική υπηκοότητα, καθώς πότε θα επιτραπεί η ελεύθερη είσοδος λαθρομεταναστών και μάλιστα νέων ώστε να συντελεσθεί η πληθυσμιακή αλλοίωση;

Τέλος, πρέπει όλοι να πληροφορηθούμε αυτή η εφαρμοζόμενη αντιπολυτεκνική, αντιοικογενειακή καί αντιδημογραφική πολιτική επεβλήθη από την τρόϊκα η αποτελεί ιδεολογική πολιτική της μεταλλαγμένης πλέον Νέας Δημοκρατίας και του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...