Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Οι σπουδαστές του Τομέα Προσχολικής Αγωγής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ επισκέφθηκαν την Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων, που διοργανώνουν συνεχώς για τους σπουδαστές τους τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014, το Τμήμα Ειδικής Αγωγής, του Τομέα Προσχολικής, επισκέφθηκε την Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης, με τη συνοδεία της υπεύθυνης του Τομέα κας Έφης Αγτζίδου και της καθηγήτριας Ψυχολογίας κας Όλγας Παπαγεωργίου.
Τους σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, υποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κυρία Βαλεργάκη Μαρία, η οποία τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της Σχολής και μοιράστηκε μαζί τους τις πολύτιμες γνώσεις και τις εμπειρίες της. Στη συνέχεια, οι μαθητές της Σχολής παρουσίασαν τα ταλέντα τους στη γραφή, την ανάγνωση και την μουσική.

Στόχος της επίσκεψης, ήταν η επαφή των σπουδαστών Ειδικής Αγωγής με τους μαθητές της Σχολής Τυφλών και η ενημέρωση τους σχετικά με την ιστορία και την λειτουργία της Σχολής και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με υπευθυνότητα και αφοσίωση στη δέσμευση του για ποιοτική εκπαίδευση, σε συνδυασμό με το ιδιαιτέρως ευαίσθητο κοινωνικό του πρόσωπο, διοργανώνει εκπαιδευτικές επισκέψεις καθ' όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς, οι οποίες στόχο έχουν αφενός την κατάρτιση και αφετέρου την ευαισθητοποίηση των σπουδαστών του.

Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ | Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 | Τ: 2310 552 406
www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...