Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

H Aναπτυξιακή τουριστική προοπτική της Πελοποννήσου

Ο ενωτικός χαρακτήρας του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.), καθοριστικός παράγοντας


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Γενικής Συνέλευσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, η οποία έλαβε χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο “Metropolitan Expo” την 7η Φεβρουαρίου 2014, και την οποία τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.
Μεταξύ των άλλων προσκεκλημένων, στη Συνέλευση παρέστησαν πλήθος εκπροσώπων τουριστικών φορέων και οργανισμών καθώς επίσης, και άνω των 1.300 ξενοδόχων από όλη την Ελλάδα.

Κατά την παρέμβασή του, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος, επεσήμανε τον έντονο ενωτικό χαρακτήρα του νεοσύστατου αυτού συλλογικού τουριστικού φορέα, ενώ τόνισε παράλληλα, ότι αποτελεί το πρώτο διαπεριφερειακό τουριστικό σχήμα, με πρωτοβουλία των ξενοδοχειακών φορέων ολόκληρης της Πελοποννήσου, το οποίο έρχεται συμβολικά να υποδηλώσει στην ελληνική και διεθνή τουριστική αγορά, ότι η Πελοπόννησος είναι ένας ενιαίος και αδιαίρετος τουριστικός προορισμός.

Κατά συνέπεια, η οποιαδήποτε τουριστική πολιτική απ’ όπου και αν προέρχεται, θα πρέπει να την αφορά στην ολότητά της.Επιπλέον δε, ο κ. Μαρινάκος υποστήριξε ότι βασική προτεραιότητα για την περαιτέρω τουριστική αναπτυξιακή προοπτική της Πελοποννήσου, είναι η διαμόρφωση συνεργειών μεταξύ του νέου φορέα και των θεσμικών φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και η στενή συνεργασία με τους συναρμόδιους τουριστικούς και αναπτυξιακούς φορείς της Πολιτείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...