Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Λέσβος: Εξιχνίασαν διπλή δολοφονία

Εξιχνιάσθηκε σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, η διπλή ανθρωποκτονία στα Κεραμειά Λέσβου, που συνέβη πριν από περίπου δέκα ημέρες. Για την υπόθεση συνελήφθη 39χρονος Έλληνας, ενώ βρέθηκε και το περίστροφο που είχε χρησιμοποιήσει.

Το γεγονός ότι στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και δυο κιλά ινδικής κάνναβης, σε συνδυασμό με το παρελθόν των δυο θυμάτων που επανειλημμένα είχαν καταδικαστεί για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αιτία του εγκλήματος ήταν το ξεκαθάρισμα λογαριασμών που είχε να κάνει με τη διακίνηση ουσιών.

Σε βάρος του 39χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Όπως είναι γνωστό, ο 39χρονος το βράδυ της 18ης Απριλίου, σε ερημικό αγροτικό δρόμο κοντά στη διασταύρωση Λάρσου- Κεραμειών, πυροβόλησε με το όπλο του και σκότωσε δύο άντρες, έναν 30χρονο Έλληνα και έναν 38χρονο Αλβανό, μετά από διαπληκτισμό που είχε μαζί τους. Στη συνέχεια, μετέφερε τα θύματα με το ΙΧ του 30χρονου, στην αγροτική περιοχή «Άγιος Ιωάννης» στα Κεραμειά Λέσβου, περιέλουσε εσωτερικά και εξωτερικά το όχημα με εύφλεκτο υγρό, έβαλε φωτιά και τράπηκε σε φυγή. Το αυτοκίνητο με τα δυο καμένα πτώματα βρέθηκε δύο μέρες μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...