Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Πρέβεζα: O δραπέτης ήθελε να σκοτώσει - Πάτησε τη σκανδάλη όταν είδε αστυνομικούς!

Για καλή τύχη των αστυνομικών δεν υπήρχε σφαίρα στην θαλάμη του όπλου...


Στα χέρια της Ασφάλειας της Πρέβεζας βρίσκεται από χθες (24-08-2012) το απόγευμα ένας Αλβανός, δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού, ο οποίος συνελήφθη μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.
Είχε σκοπό ακόμη και να σκοτώσει, αφού σύμφωνα με πληροφορίες πάτησε την σκανδάλη του όπλου που είχε αλλά αυτό δεν είχε σφαίρα στην θαλάμη. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr είχε καταδικαστεί σε 17 χρόνια φυλάκιση και 11 μήνες, για μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη είσοδο στην χώρα.

Είχε πάρει άδεια από τις φυλακές στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011 και έπρεπε να επιστρέψει στις 3 Οκτωβρίου του 2011, πράγμα που δεν έκανε ποτέ. Χθες προέταξε εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, ένα 9άρι όπλο με πρόθεση να το χρησιμοποιήσει αφού πάτησε την σκανδάλη αλλά δεν είχε σφαίρες...

Οι νέες κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι απρόσφορη απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση, περί όπλων και χρήση πλαστού εγγράφου. Επίσης εκκρεμούσαν εις βάρος του άλλες δύο καταδικαστικές αποφάσεις.Ο δράστης κρατείται αυτή τη στιγμή και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...