Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ληστεία και μέσα σε συνεταιρισμό από κουκουλοφόρο !


Θύμα ληστείας έπεσε χθες στη 1.50 το πρωί ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λογγάς Ανδρέας Αναστασόπουλος. Ενας κουκουλοφόρος με μαχαίρι τον χτύπησε στο χέρι και το πρόσωπο και του απέσπασε 7.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού βρισκόταν εκείνη την ώρα στα γραφεία για να παραλάβει λάδι και είχε τα χρήματα στην τσέπη του. Οπως είπε στην Αστυνομία προσπάθησε να εμποδίσει το ληστή να μπει μέσα.

Ομως στην προσπάθειά του να εμποδίσει τον ληστή να μπει τραυματίστηκε στο χέρι από το μαχαίρι και ο ληστής τον πέταξε κάτω. Ενώ ήταν πεσμένος κάτω, ο ληστής τον χτύπησε με τη λαβή του μαχαιριού στο κεφάλι και άρχισε να τον γρονθοκοπά για να του δώσει χρήματα.

Οπως είπε, ο παθών στην Αστυνομία, του έδωσε τα λεφτά που είχε πάνω του, αλλά ο ληστής συνέχισε να τον απειλεί για περισσότερα. Οταν πια πείστηκε ότι δεν υπάρχουν άλλα χρήματα, έφυγε τρέχοντας.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού στην Αστυνομία, ο άγνωστος κουκουλοφόρος μιλούσε καθαρά ελληνικά, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει κανένα χαρακτηριστικό του που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στην Αστυνομία για τον εντοπισμό του.
eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...