Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Μαρκογιαννάκης: Η χαρά είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των Χανιωτών !....

Μια πρωτότυπη δήλωση του Βουλευτή Χανίων Χρήστου Μαρκογιαννάκη επ’ ευκαιρία της συνεδρίασης του ΙΣΤΑΜΕ στα Χανιά :

"Η πάντα φιλόξενη Κρήτη καλωσορίζει τους υψηλούς επισκέπτες της, στελέχη της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ.

Τύχη αγαθή, η επίσκεψη τους συμπίπτει με την πλέον δημιουργική και αναπτυξιακή περίοδο του νησιού και ιδιαίτερα του νομού μας. Ένα απέραντο εργοτάξιο είναι τα Χανιά και η χαρά είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των Χανιωτών για το ευτυχισμένο σήμερα και τις προοπτικές ενός λαμπρότερου αύριου.

Το φράγμα του Βαλσαμιώτη, τα έργα οδοποιίας, οι λιμνοδεξαμενές του Έλους και Ομαλού, η επέκταση του αεροσταθμού του αεροδρομίου Χανίων και τόσα άλλα έργα που προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, σε συνδυασμό με την εξαιρετικά εύρυθμη λειτουργιά του νοσοκομείου μας και την οικονομική άνθηση των αγροτοκτηνοτρόφων μας, μας υποχρεώνουν να αναφωνήσουμε, όλοι μαζί, έμπλεοι ενθουσιασμού «ΩΣ ΕΥ ΠΑΡΕΣΤΗΤΕ»

Επί πλέον ευτυχείς οι Χανιώτες καλωσορίζουν τον επί μακρόν απουσιάσαντα, συντοπίτη μας Σ. Βαλυράκη, ο οποίος έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία την ΥΨΙΛΗΝ “ΘΕΣΜΙΚΗ” ΑΠΟΣΤΟΛΗΝ του, παραδίδοντας πρόσφατα στον Πρόεδρο της βουλής ένα πόρισμα, που όντως είναι ένα υψηλού επιπέδου πόνημα, απαράμιλλης αντικειμενικότητας και επιστημοσύνης , το οποίο θα κοσμεί τα γραφεία και θα είναι οδηγός των ανά τους αιώνας παρόμοιου είδους διώκτες της διαφθοράς. Ήδη επανέκαμψε για να συμβάλει και αυτός στο προγραμματισμό για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας. Άξιος ο μισθός του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...