Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Υπαίθριοι πωλητές καταγγέλουν κατάργηση πανηγυριού από τον Δήμαρχο Καλαμάτας !

Kalamata Greece, Taken July 2006, kalamata.grImage via Wikipedia
Πυρά κατά του Δήμαρχου Καλαμάτας που κατάργησε το πανηγύρι της Υπαπαντής εκτοξεύει τo "Ενιαίο Συνδικάτο Σωματείων Υπαιθρίων πωλητών Ελλάδος", δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο στο υπαίθριο εμπόριο.

Σε ανακοίνωση του συνδικάτου καταγγέλεται "ευθέως την πολιτική του Δημάρχου κ. Νίκα, ο οποίος ξοφλώντας ΄΄ προεκλογικά γραμμάτια ΄΄ όχι μόνο δεν δέχτηκε το αίτημά μας, για συνάντηση με θέμα τον τρόπο τέλεσης της Πανήγυρης(Αριθ. Πρωτ. 123/07-12-2010), αλλά αντίθετα προχώρησε στην ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ αυτής, που οι γονείς μας με κόπο δημιούργησαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, με σύμμαχο το καταναλωτικό κοινό της Καλαμάτας".

Και συνεχίζουν: "Επειδή ζούμε σε ένα ευνομούμενο κράτος και έχοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στις ορέξεις του Δημάρχου Καλαμάτας, ο οποίος προσπαθεί να αφανίσει ένα κλάδο βιοπαλαιστών απαγορεύοντάς μας, το κεκτημένο δικαίωμα στην εργασία".

"Μη έχοντας επιχειρήματα ο Δήμαρχος - καταγγέλει το συνδικάτο - ρίχνει λάσπη στο συνδικαλιστικό μας όργανο και διαδίδει πως κατά την περυσινή τέλεση της Πανήγυρης, δεν καταθέσαμε --ΕΛΕΟΣ !!!-- ως υπόλοιπο πληρωμής στο τμήμα προσόδων του Δήμου Καλαμάτας το ποσό των 320!!!ευρώ αν και ο Δήμος εισέπραξε πάνω από 60.000(εξήντα χιλιάδες)!!!!για 2 ημέρες εργασίας μας".

Και καταλήγουν: "Επειδή έχουν γνώση οι φύλακες για άλλη μια φορά ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ, προς το σύμμαχο και φίλα προσκείμενο καταναλωτικό κοινό της Μεσσηνίας, πως το Πανηγύρι της Υπαπαντής του Κυρίου στη Καλαμάτα και φέτος θα διεξαχθεί στις 01 και 02 Φεβρουαρίου στον ίδιο γνωστό χώρο".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...