Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ξεπέρασαν τις 1.000 οι συμμετοχές στην 14η Εκθεση Λέσβου


Περισσότερες από 1.000 εταιρίες κατασκευαστές και εισαγωγείς, μελετητές και εγκαταστάτες, καθώς και Φορείς και Σύνδεσμοι από το χώρο της... Ενέργειας ενημερώνονται και καλούνται να συμμετάσχουν στην 14η Έκθεση Λέσβου 21-26 Σεπτεμβρίου 2011 στο Λιμάνι της Μυτιλήνης.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δημιουργείται φέτος με την προσθήκη εκδηλώσεων όπου δίνεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες να δειγματίσουν αναλυτικά τα προϊόντα τους σε γκρουπ ενδιαφερόμενων καταναλωτών δημιουργεί θετικές προσδοκίες της συνέχισης του επιτυχημένου θεσμού στο νησί μας.

Οι εκδηλώσεις των Φορέων και Αρχών που θα πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις των ιδιωτών θα κινούνται όλες στην κατεύθυνση συγκεκριμένων και εφικτά οικονομικών λύσεων με σκοπό να μειωθεί ο οικογενειακός και επιχειρηματικός προϋπολογισμός και να εξοικονομηθεί ενέργεια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται στις εκδηλώσεις που αφορούν την εξαγωγιμότητα των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα και η προσπάθεια που καταβάλουν οι διοργανωτές να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις (ο ικανός καταστατικά αριθμός επιχειρήσεων) για τη δημιουργία συνδέσμου εξαγωγέων Λέσβου με άμεση προοπτική να εξελιχθεί σε Σύνδεσμο Εξαγωγέων Νήσων Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Μυτιλήνη.

«Ακόμη και όσοι το σκέφτονται αλλά διστάζουν» θα πληροφορηθούν ποικίλες αλλά εφικτές οικονομικά ιδέες και λύσεις για να ανακαινίσουν το σπίτι ή το εξοχικό τους μέσα από ημερίδες εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στη διάρκεια της Έκθεσης.

Η πρωτότυπη και πρωτόγνωρη για το Νησί προσπάθεια διευρύνει το ενδιαφέρον των καταναλωτών και συμβάλει ώστε η 14η Έκθεση Λέσβου να συντελέσει στην τόνωση της τοπικής αγοράς.
http://www.adalis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...