Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Βρέθηκε σε δάσος στη Λαμία κομματιασμένη η οδοντίατρος

Ενα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 62χρονης οδοντιάτρου, η σορός της οποίας εντοπίστηκε διαμελισμένη, καθώς είχε γίνει βορά άγριων ζώων, σε δασική έκταση της Λαμίας. Οι αστυνομικοί που διεξάγουν τις έρευνες εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με πιο βασικό από όλα αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Η κόρη της άτυχης γυναίκας, αλλά και συγγενείς αναγνώρισαν κάποια από τα πράγματα που βρέθηκαν στην περιοχή, όπως την περούκα που φορούσε η αγνοούμενη, καθώς είχε χάσει τα μαλλιά της λόγω προβλημάτων υγείας, όσο και τα ρούχα της και το κομποσκοίνι που είχε πάντα μαζί της. Ολα βρέθηκαν διάσπαρτα σε απόσταση 15 μέτρων από τα ανθρώπινα υπολείμματα. Πάντως, ακόμη κι αν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις για την ταυτοποίηση του DNA, οι συγγενείς της εξαφανισμένης γυναίκας διατηρούν ελάχιστες αμφιβολίες για την ταυτότητα της νεκρής.

Το αμάξι της αγνοούμενης, ένα κόκκινο Fiat Punto, εντοπίστηκε χθες από περίπολο αστυνομικών της ΟΠΚΕ, κανονικά σταθμευμένο και κλειδωμένο, πράγμα που δείχνει ότι αυτός που το άφησε είχε μαζί του το κλειδί. Ετσι, μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας στην Αθήνα προκειμένου να διερευνηθεί για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως αν εντοπίσουν αυτόν που το πάρκαρε, θα έχουν κάνει σημαντικό βήμα στη διαλεύκανση της εξαφάνισης.

Αυτό που δύσκολα θα ξεκαθαριστεί, είναι ο τρόπος με τον οποίο έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα. Το γεγονός ότι το αυτοκίνητό της βρέθηκε σε πολύ μεγάλη απόσταση αποκλείει το ενδεχόμενο να έφτασε περπατώντας εκεί που βρέθηκε. Ενα σημείο το οποίο, όπως είπε ο ηγούμενος της Μονής Αντίνιτσας π. Αγαθόνικος Αναγνωστόπουλος, συνήθιζε να επισκέπτεται η οδοντίατρος παρά τις παροτρύνσεις του να προσέχει, καθώς αποτελεί τόπο διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών!

Οι αστυνομικοί ακολουθούν βήμα προς βήμα την πορεία της οδοντιάτρου, από την Κυριακή 3 Ιουλίου που επισκέφθηκε το μοναστήρι της Αντίνιτσας. Διανυκτέρευσε εκεί και έφυγε με το αυτοκίνητό της το πρωί της Δευτέρας για τον Αγιο Κωνσταντίνο, όπου έμεινε. Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν και την Πέμπτη 7 Ιουλίου οι δικοί της δήλωσαν εξαφάνιση. Οι άνδρες της Ασφάλειας και ο εισαγγελέας Λαμίας πήραν καταθέσεις από τον ηγούμενο και τους μοναχούς και δύο αλλοδαπούς που εργάζονται στη μονή. Κανείς, όμως δεν μπόρεσε να διαφωτίσει τις έρευνες.


Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...