Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Τον έκλεψαν την ώρα που πήγε να καταγγείλει κλοπή!

Κακό μπελά έχει βρει με τους κακοποιούς που εισβάλλουν κάθε τόσο στο αγρόκτημά του ένας αγρότης στην Σπερχογεία Μεσσηνίας και κλέβουν ό,τι βρίσκουν μπροστά τους. Έφτασαν, μάλιστα, στο σημείο να του κλέψουν υλικά, ακόμη και την στιγμή που βρισκόταν στην Αστυνομία για να καταγγείλει την… προηγούμενη κλοπή!

Τις τελευταίες ημέρες, οι κλέφτες έχουν αρπάξει από την ιδιοκτησία του δυο ψυγεία, δυο ηλεκτρικές κουζίνες, πολλά εργαλεία, ένα υνί, δυο καρότσια και πολλά σίδερα, τα οποία προφανώς πουλάνε σε χυτήρια. Ο κτηματίας δεν είναι ο μόνος που πέφτει συχνά θύμα κλοπών. Οι συμμορίες  που δρουν στην ευρύτερη περιοχή της Θουρίας λεηλατούν καθημερινά τις περιουσίες των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

*** Μια 36χρονη Αλβανίδα ήταν η δράστις της κλοπής που έγινε την περασμένη Τρίτη, μέσα από το ενοικιαζόμενο δωμάτιο όπου διέμενε ένας 17χρονος τουρίστας στα Μάλια. Η «μακρυχέρα» αλλοδαπή είχε τρυπώσει στο δωμάτιο όταν ο νεαρός έλειπε και είχε αρπάξει δυο κινητά αξίας 350 ευρώ. Όμως, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου και συνελήφθη.


*** Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, συνελήφθη μία 34χρονη Ελληνίδα μετά από καταγγελία καταστηματαρχών του Εμπορικού Κέντρου της πόλης ότι αποπειράθηκε να κλέψει χρήματα από την ταμειακή μηχανή ενός καταστήματος και άρπαξε εμπορεύματα από άλλα δύο. Στην κατοχή της βρέθηκαν παιδικά ρούχα αξίας 50 ευρώ, ενώ προηγουμένως είχε επιστρέψει άλλα αντικείμενα που είχε κλέψει.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...