Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΛΑΜΙΑ:Απατεώνες πήραν 3.000 ευρώ από ηλικιωμένη και την πέταξαν στο δρόμο

Αδίστακτοι απατεώνες συνεχίζουν να εξαπατούν ηλικιωμένους... Δυο μελαψοί, εύσωμοι, καλοντυμένοι και ευγενικοί κύριοι χτύπησαν την πόρτα  της ηλικιωμένης γύρω στις 10.30΄το πρωί και συστήθηκαν ως εφοριακοί.
Γνώριζαν λεπτομέρειες για πρόσωπα και πράγματα στην οικογένεια και της είπαν ότι ο γαμπρός της χρωστάει 3.000 ευρώ στην εφορία και ότι πρέπει να τα πληρώσει τώρα, για να μην πάει φυλακή.

Η 78χρονη τους πίστεψε και επειδή δεν είχε τα χρήματα στο σπίτι, την πήραν από την οδό Βερμίου στη Ν. Άμπλιανη όπου διαμένει, με το αυτοκίνητό τους και πήγαν στην εθνική τράπεζα στην πλατεία Πάρκου, όπου η ηλικιωμένη έκανε ανάληψη του ποσού. Στη συνέχεια την ξαναπήραν με το αυτοκίνητο για να πάνε στην εφορία να πληρώσουν.
Όταν η γυναίκα κατάλαβε ότι η διαδρομή που ακολουθούν δεν έχει σχέση με την εφορία, αφού είχαν ήδη φτάσει στην περιοχή της έκθεσης Λαμίας, άρχισε να φωνάζει και να ζητάει τα χρήματά της. Τότε οι δυο απατεώνες σταμάτησαν στο ύψος του Αγ.Τρύφωνα στον παράδρομο της εθνικής, άνοιξαν την πόρτα και την πέταξαν στην κυριολεξία στην άκρη του δρόμου, μέσα στα ξερόχορτα.

Η 78χρονη σοκαρισμένη έφτασε περπατώντας στην πιάτσα των ταξί έξω από τον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ και απαρηγόρητη ζήτησε βοήθεια. "Μου πήραν τις οικονομίες μου", έλεγε και ξανάλεγε κλαίγοντας.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που αφού πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στην ηλικιωμένη, την οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο, όπου πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να μπορέσει να συνέλθει και να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...