Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Η Δημοκρατική Συμμαχία διοργανώνει την Τετάρτη 20 Ιουλίου Περιφερειακές Συνδιασκέψεις στο λεκανοπέδιο Αττικής καθώς και στην Περιφέρεια.

Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί Περιφερειακή Συνδιάσκεψη στελεχών Α΄ Πειραιώς και Νήσων - Β΄ Πειραιώς, στην Αίθουσα του Εμπορικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου (Πλ. Θεάτρου, Καραΐσκου 111). Ομιλητές θα είναι τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Μελέτης Τζαφέρης και Νίκη Αραμπατζή, και συντονιστής ο Νίκος Καζέρος.

Στις 20:00, διοργανώνεται Περιφερειακή Συνδιάσκεψη στελεχών του Κεντρικού Τομέα της Β' Εκλογικής Περιφέρειας Αθηνών, στην Αίθουσα του Μουσείου Εθνικής Αντιστάσεως (Πλ. Εθνικής Αντίστασης, Μαρίνου Αντύπα 1 & Σ. Βενιζέλου, Ηλιούπολη). Ομιλητές θα είναι ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Δαμιανός και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Βάσω Κόλλια και συντονιστής ο Παναγιώτης Γεωργόπουλος.

Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί Περιφερειακή Συνδιάσκεψη στελεχών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας (Δ.Δ. Κοίλων, Κοζάνης). Ομιλητές θα είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Δημήτρης Ζαφειριάδης και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Λεωνίδης.
Στις 20:30, διοργανώνεται Περιφερειακή Συνδιάσκεψη στελεχών της Θεσσαλίας, στο ξενοδοχείο Διόνυσος (23ης Οκτώβριου & Λάμπρου Κατσώνη, Λάρισα). Ομιλητές θα είναι ο Γραμματέας της Κ.Ε. Γιάννης Οικονόμου και o πρώην υπουργός Γιώργος Παπαγεωργίου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στις Περιφερειακές Συνδιασκέψεις είναι:

1.     Η στρατηγική επικοινωνίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
2.     Σημεία πολιτικού λόγου.
3.     Το εναλλακτικό οικονομικό σχέδιο που προτείνει η Δημοκρατική Συμμαχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...