Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Έπιασαν δράστες ένοπλης ληστείας στο Ναύπλιο

Τα ξημερώματα της Δευτέρας τέσσερις άγνωστοι άνδρες φορώντας κουκούλες, οπλισμένοι με δίκαννο κυνηγετικό όπλο και μαχαίρια, μπήκαν σε αγροτική αποθήκη, στην περιοχή Λάλουκα Αργολίδας, στην οποία διέμεναν αλλοδαποί και με την απειλή των όπλων, αφαίρεσαν συνολικά και από τους τρεις αλλοδαπούς το χρηματικό ποσό των 1.500,00 €.

Κατά την αποχώρηση των δραστών, οι παθόντες αντέδρασαν και τους επιτέθηκαν με αποτέλεσμα ο δράστης που κρατούσε το όπλο να πυροβολήσει και να τραυματίσει σοβαρά τον έναν και ελαφρά τους άλλους δύο. Κατά την συμπλοκή οι αλλοδαποί κατάφεραν να πάρουν το δίκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο και παρέδωσαν στους αστυνομικούς της ασφάλειας Ναυπλίου.

Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ οι τραυματίες οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Άργους για παροχή πρώτων βοηθειών απ' όπου ο σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ακολούθως χθες τις πρωινές ώρες μετά από οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας στους καταυλισμούς τσιγγάνων που υπάρχουν στην περιοχή του Ναυπλίου, προσήχθησαν στην ασφάλεια εννέα άτομα και κατά την εξέτασή τους διαπιστώθηκε η ταυτότητα των τεσσάρων δραστών που συμμετείχαν στην ληστεία των αλλοδαπών και στον τραυματισμό τους.

Δύο εκ των προσαχθέντων, συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου για την συμμετοχή τους, ενώ οι άλλοι δύο δράστες αναζητούνται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ναυπλίου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την ασφάλεια Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...