Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Πως έχασε την ζωή του ο Κώστας Παππάς

Νεότερα στοιχεία για το τροχαίο στο οποίο έχασε την ζωή του ο Κώστας Παππάς:Το ατύχημα,συνέβη λίγο πριν το Λούρο και όχι στην Γέφυρα Καλογήρου,όπως είχε διαρρεύσει αρχικά.

Ο κ. Παππάς,βρίσκονταν στην διασταύρωση Ωρωπού Πρέβεζας οδηγώντας την μηχανή του και ξαφνικά,από έναν παρακείμενο δρόμο βγήκε ένα φορτηγό όχημα το οποίο τον παρέσυρε.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο αντιπεριφερειάρχης έχασε την ζωή του,παρά το γεγονός πως φορούσε κράνος!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,ο κ. Παππάς οδηγούσε την μηχανή του, πηγαίνοντας στην Πρέβεζα για να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις - Λιτανεία- για τον πολιούχο Πρέβεζας Άγιο Χαράλαμπο.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του θανάτου του Κώστα Παππά! Η είδηση άρχισε να κάνει τον γύρο της Ηπείρου!Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέκος Καχριμάνης,μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν,ανέβαλε τη Συνέντευξη Τύπου που επρόκειτο να δώσει σήμερα και ώρα 13.15 στο γραφείο του. 

Ο Κώστας Παππάς γεννήθηκε στην Άρτα, στις 20 Δεκεμβρίου 1958. Ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών.Είχε διατελέσει Σύμβουλος Νομάρχη Άρτας την περίοδο 1990-1993, Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Άρτας επί Δημαρχίας Κώστα Βάγια τις περιόδους 1994 – 1998 και 1998 – 2002 και Αντιδήμαρχος Αρταίων την περίοδο 2001 – 2002.Ήταν Πρόεδρος του συλλόγου Μηχανικών Άρτας.Πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Άρτας στις Δημοτικές εκλογές του 2006 με τον συνδυασμό του κ. Γ. Κοτσαρίδα.Δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος Δημαρχιακής επιτροπής Δήμου Άρτας.Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές το Νοέμβριο του 2010, ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη και είχε εκλεγεί αντιπεριφερειάρχης στην Άρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...