Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Απειλή προς τον Δήμαρχο Τρικκαίων «Θα σου κόψω τα … ποδάρια»

«Εκρηκτικό» είναι το κλίμα στο Μεγαλοχώρι μετά την εισήγηση που ετοιμάζεται για το «λουκέτο» σχολείων από την Β/Βάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων.

Στην εισήγηση, που θα σταλεί στις 20 Φεβρουαρίου στο Υπουργείο Παιδείας, θα περιλαμβάνεται και το Γυμνάσιο Μεγαλοχωρίου, όπως ανακοινώθηκε στον επίλογο της χθεσινής σύσκεψης στο γραφείο του Διευθυντή Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Θεόδωρου Τσέλιου.

Τα «όργανα» έχουν ξεκινήσει και ξεχειλίζει η οργή των κατοίκων για τον Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα.

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι του ιδιοκτήτη ψησταριάς και στελέχους του ΠαΣοΚ Σωτήρη Τζέλη που σε δήλωσή του στο trikalanews.gr, εξαπέλυσε απειλές κατά του κ. Λάππα, με την φράση «θα του κόψω τα …ποδάρια άμα τολμήσει να κλείσει το Γυμνάσιο του χωριού»…

Ο κ. Τζέλης, έχει επιπλέον λόγο να είναι εξοργισμένος, αφού ο αείμνηστος πατέρας του ήταν από τα πρώτα μέλη της Σχολικής Επιτροπής και έζησε από κοντά τον επίμονο αγώνα που έδωσαν οι κάτοικοι του Μεγαλοχωρίου για να αποκτήσουν σχολείο, προσφέροντας ακόμη και έκτασή τους για να κτισθεί αυτό το Σχολείο.

Να σημειωθεί πως σήμερα σε αυτό το Σχολείο, μαθαίνουν γράμματα 81 μαθητές και συγκεκριμένα 45 κορίτσια και 36 αγόρια, τα οποία θα πρέπει από την νέα σχολική χρονιά να αλλάξουν την καθημερινότητά τους και να μετακινούνται σε Σχολεία των Τρικάλων και της Φαρκαδόνας, με ότι αυτό θα συνεπάγεται στην ασφάλεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...