Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Γεγονός ο μειονοτικός συνδυασμός για το Δήμο Κομοτηνής

Παρουσίαση μειονοτικού συνδυασμού «Πρώτο βήμα για την Ισότητα»
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής, η παρουσίαση του συνδυασμού «Πρώτο βήμα για την Ισότητα», με επικεφαλής την Σιμπέλ Μουσταφάογλου

Ο μειονοτικός συνδυασμός που ζυμωνόταν για τα καλά τους τελευταίους μήνες στην Κομοτηνή πήρε σάρκα και οστά και αλλάζει για τα καλά τα δεδομένα στην εκλογική μάχη για τον Δήμο! 

Στην παρουσίαση του συνδυασμού, παραβρέθηκα αρκετά στελέχη της μειονότητας, επιστήμονες, πρώην δήμαρχοι, νυν κοινοτάρχες, υποψήφιοι βουλευτές των τελευταίων εκλογών, νυν δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.


Στον σύντομο χαιρετισμό της η επικεφαλής του συνδυασμού Σιμπέλ Μουσταφάογλου μίλησε για κίνηση που έρχεται να ενώσει και όχι να διχάσει τους πολίτες, ενώ παράλληλα έκανε άνοιγμα σ’ όλους να συστρατευθούν στο σχήμα

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογη κίνηση θα υπάρξει και στην Ξάνθη, όπως και στις δημοτικές εκλογές του 2006. Στο Δήμο Κομοτηνής είναι πρώτη φορά που η μειονότητα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε ανεξάρτητο συνδυασμό, κάτι το οποίο τινάζει όλες τις στρατηγικές των υποψηφίων δημάρχων στον αέρα! 

Πάντως μεγαλύτερο πλήγμα θα δεχθεί το ΠΑΣΟΚ, καθώς η μειονότητα ψηφίζει παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια το κυβερνών κόμμα και τους υποψηφίους του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...