Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Θα δικαστέι μαζί με άλλους δύο ο υπάλληλος της ΣΔΟΕ που τάπιανε

Διευκρινίσεις έδωσε στον Άρειο Πάγο η εισαγγελέας Κερκύρας, για την υπόθεση του επίορκου υπαλλήλου του ΣΔΟΕ, που κατηγορείται για χρηματισμό, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, προκειμένου να συλληφθούν άλλοι δυο ύποπτοι.

Η εισαγγελέας της Κέρκυρας παρήγγειλε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να βρεθούν και τα άλλα δύο άτομα που φέρονται ως συνεργοί στην υπόθεση, προκειμένου να μη δικαστεί μόνος του και αποσπασματικά ο συλληφθείς στο Αυτόφωρο, αλλά να δικαστούν το ταχύτερο δυνατό όλοι μαζί σε μία ενιαία δίκη, αφού εντοπιστούν και τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα άτομα.

Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται και το ενδεχόμενο αναβολής της δίκης στο Αυτόφωρο, κάτι που θα μπορούσε να ζητήσει ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ που στην απολογία του έχει ήδη κατονομάσει και άλλους.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ιονίων Νήσων συνελήφθη στην Κέρκυρα, καθώς φέρεται να ζητούσε εκβιαστικά μαζί με 44χρονο συνάδελφό του το ποσό των 30.000 ευρώ από ξενοδόχο της περιοχής, για να «τακτοποιήσουν» φορολογική του υπόθεση. Ο υπάλληλος συνελήφθη επ'Α αυτοφώρω να λαμβάνει τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ύστερα από συνδυασμένες ενέργειες του υπουργείου Οικονομικών και της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...