Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Τούρκοι μετέφεραν 22 μετανάστες

Συνελήφθησαν τις πρωϊνές ώρες στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο (2) διακινητές, υπήκοοι Τουρκίας και είκοσι δύο (22) μη νόμιμοι μετανάστες (είκοσι εξ αυτών υπήκοοι Αφγανιστάν και δύο υπήκοοι Πακιστάν).
 
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο πρώτος των συλληφθέντων, ο οποίος μετέφερε με φορτηγό όχημα, ιδιοκτησίας εταιρείας, τους (22) μη νόμιμους μετανάστες, στάθμευσε σε βενζινάδικο στον κόμβο Εγνατίας Οδού – Νεοχωρίου Θεσπρωτίας και τους αποβίβασε από το όχημά του, βοηθούμενος από το δεύτερο διακινητή, οδηγό του άλλου φορτηγού
 
Οι μετανάστες είχαν επιβιβαστεί στο φορτηγό όχημα από την περιοχή των Ιωαννίνων, με σκοπό να προωθηθούν στο εξωτερικό της χώρας έναντι χρηματικής αμοιβής τετρακοσίων (400) ευρώ ο καθένας, την οποία θα κατέβαλαν σε άγνωστο άτομο στην Ιταλία, πλην όμως για άγνωστο λόγο αποβιβάστηκαν από τους δύο διακινητές στο προαναφερόμενο σημείο.
 
Οι διακινητές και οι μετανάστες οι οποίοι συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ τα δύο (2) φορτηγά οχήματα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...