Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΜΑΛΙΑΔΑ: Εστελναν 48χρονο από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και τελικά πέθανε στο δρόμο

Ένας 48χρονος από την Αμαλιάδα, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών πέθανε την Κυριακή πέφτοντας θύμα των ελλείψεων της υγειονομικής περίθαλψης, αφού άλλαξε πέντε νοσοκομεία, τρεις ειδικότητες γιατρών μέσα σε 13 ώρες.

Σύμφωνα με το patrisnews.com o άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας από τους δικούς του ανθρώπους, με πρόβλημα στις αμυγδαλές και κοιλιακό άλγος. Αφού έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής οι γιατροί του έκαναν εισαγωγή στην παθολογική κλινική. Ωστόσο το πρωί η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται και οι γιατροί αποφάσισαν την μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο, για περαιτέρω εξετάσεις, καθώς στο νοσοκομείο Αμαλιάδας δεν εφημέρευε καρδιολόγος για να γίνει και καρδιολογική εκτίμηση.

Σε επικοινωνία που έγινε με το Νοσοκομείο του Πύργου, εφημέρευε χειρουργός για χειρουργική εκτίμηση, ωστόσο δεν λειτουργούσε ο αξονικός τομογράφος, οπότε ο ασθενής αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας και συγκεκριμένα στο 409 Νοσοκομείο Πατρών για να γίνει καρδιολογική εκτίμηση, αφού εκεί εφημέρευε καρδιολόγος, εν συνεχεία να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πατρών για να εξεταστεί από χειρουργό, αφού εκεί υπήρχε χειρουργός και στη συνέχεια να μεταφερθεί στην παθολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου που εφημέρευε.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε τελικά στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής στο 409 Νοσοκομείο Πατρών με ασθενοφόρο, για να εξεταστεί από καρδιολόγο και μία ώρα αργότερα, αφού έγινε καρδιολογική εκτίμηση, αναχωρούσε για το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», για να εξεταστεί από χειρουργό. Μία εξέταση που δεν έγινε ποτέ, αφού την ώρα που το ασθενοφόρο έφθανε στην πύλη του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», ο άτυχος άντρας άφηνε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς
Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...