Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Τρικαλινή έβαλε τέλος στη δράση «ματάκια» στην παραλία του Πλαταμώνα

Η είδηση της σύλληψης «ματάκια» που τοποθετούσε κάμερες σε χώρους αλλαγής ρούχων στην παραλία του Πλαταμώνα, έκανε τον «γύρο» της Ελλάδας πριν από μερικές ημέρες.

Αυτό που όμως αποκαλύπτει σήμερα το trikalanews.gr είναι ότι για τον εντοπισμό και την σύλληψη του «ματάκια», έπαιξε καθοριστικό ρόλο, η παρατηρητικότητα μιας 34χρονης Τρικαλινής.

Η 34χρονη, βρισκόταν στην παραλία με την αδερφή της και πήγανε στον χώρο για να αλλάξουν τα ρούχα τους και να φορέσουν τα μαγιό τους. Πρώτη μπήκε η αδελφή της και αφού άλλαξε, ο «ματάκιας», εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια της 34χρονης και πήρε την θέση της. Όμως δεν φαινόταν να αλλάζει ρούχα στην καμπίνα και αυτό παραξένεψε την 34χρονη.

Όταν ήρθε η ώρα της να μπει στην καμπίνα, άρχισε να την ερευνά με το βλέμμα της και εντόπισε την μικροκάμερα και πέταξε πάνω της πετσέτα και την αφαίρεσε.

Στην συνέχεια, διαμαρτυρήθηκε στον ιδιοκτήτη μπαρ για την υπόθεση, ενώ ο «ματάκιας», βλέποντας την όλη φασαρία, μπήκε στο ΙΧΕ αυτοκίνητό του και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Η 34χρονη όμως, συγκράτησε πινακίδες κυκλοφορίας, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο «ματάκιας», εντοπίστηκε, συνελήφθη και αρνήθηκε τις κατηγορίες, με αποτέλεσμα να αλληλομηνυθούν με την 34χρονη Τρικαλινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...