Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Μετέτρεψαν τροχόσπιτο σε… οίκο ανοχής στην Πάτρα!

Σε μετακινούμενο στέκι αγοραίου έρωτα στο οποίο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με το αζημίωτο αλλοδαπές έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα τροχόσπιτο το οποίο οι υπεύθυνοι του κυκλώματος μεταφέρουν κάθε δυο με τρεις ημέρες σε διαφορετικό σημείο.

Το τροχόσπιτο αφήνεται σε σημεία όπου υπάρχουν αλάνες ή εγκαταλελειμμένα οικόπεδα και για ένα περίπου 24ωρο οι μεταφορείς του απλά παρακολουθούν κατά πόσο έχει προκαλέσει την παραμικρή υποψία και αν υπάρχουν ύποπτες κινήσεις.

Όταν διαπιστώσουν πως δεν κινδυνεύουν είτε από κάποιον περίεργο κάτοικο είτε από κάποιο έλεγχο ρουτίνας της αστυνομίας δίνουν το «πράσινο φως» για την εφαρμογή του σχεδίου μετατροπής του σε σπίτι του σεξ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόσμου» ήδη το τροχόσπιτο με τις αλλοδαπές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όσους το επιθυμούν, έχει κάνει στάση στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου (στον χώρο κοντά στο πρώην Λούνα Πάρκ), στην περιοχή της Αρόης και στην παραλία, όπου μετά από δυο ημέρες «αδράνειας» αποκτούσε ξαφνικά ζωή.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για αλλοδαπές οι οποίες κατάγονται από χώρες της ανατολικής Ευρώπης και οι οποίες δεν έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πελατών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...