Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Περιφερειακές συσκέψεις της ΔΗΜΑΡ σε όλη την Ελλάδα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι περιφερειακές συσκέψεις της Δημοκρατικής Αριστεράς σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ενημέρωση των μελών του κόμματος και τη συζήτηση της πολιτικής κατάστασης.
Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν (19.9) δυο περιφερειακές συσκέψεις στην Κρήτη, σε Ηράκλειο και Χανιά, με πολύ μεγάλη συμμετοχή στελεχών και μελών των τοπικών οργανώσεων . Εισηγητές ήσαν, αντιστοίχως, ο Γραμματέας Σπύρος Λυκούδης στο Ηράκλειο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Δημήτρης Χατζησωκράτης, Γεράσιμος Γεωργάτος και Αντώνης Σχετάκης στα Χανιά.

Στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε (20.9) η περιφερειακή σύσκεψη Θεσσαλίας, με εισηγητές τους Σάκη Παπαθανασίου και Χρήστο Μαυροκεφαλίδη και στα Γιάννενα η περιφερειακή σύσκεψη Ηπείρου (21.9), με εισηγητές τους Σ. Παπαθανασίου, Χρ. Μαυροκεφαλίδη και παρέμβαση του Σπύρου Λυκούδη.

Η περιφερειακή σύσκεψη του Πειραιά, με εισήγηση του Δημήτρη Χατζησωκράτη και παρέμβαση του Γραμματέα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23.9.

Μεγάλη συμμετοχή σημειώθηκε, επίσης, στις συσκέψεις της Α΄ Αθήνας (19.9) και Β΄ Αθήνας (24.9) με εισηγητή τον Πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη.

Την Τετάρτη 26.9. συγκαλείται η περιφερειακή σύσκεψη Πελοποννήσου στην Τρίπολη, την οποία θα παρακολουθήσει τριμελές κλιμάκιο της Εκτελεστικής Επιτροπής αποτελούμενο από τον Σπ. Λυκούδη, Γ. Γεωργάτο και Γ. Πανούση, καθώς και η περιφερειακή σύσκεψη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή, με εισηγητές τους Σ. Παπαθανασίου και Χρ. Μαυροκεφαλίδη.

Επίσης έχει ήδη προγραμματιστεί η σύσκεψη της Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και θα ακολουθήσουν οι περιφερειακές συσκέψεις Ιονίων νήσων, Δυτικής Ελλάδας και Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...