Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Θρίλερ με βλάβη σε λούνα παρκ στην Κυπαρισσία

Επί  μιάμιση ώρα, δώδεκα μικρά παιδιά κρατούσαν με αγωνία την αναπνοή τους εγκλωβισμένα στα καλάθια της ρόδας ενός λούνα παρκ στην Κυπαρισσία, όταν ο μηχανισμός μπλόκαρε και ακινητοποιήθηκε! Ευτυχώς, όμως, κράτησαν την ψυχραιμία τους και το θρίλερ τελείωσε χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα.

Οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ αντέδρασαν άμεσα μόλις η ρόδα σταμάτησε να γυρίζει. Σε τέσσερα από τα καλάθια της που βρίσκονταν ψηλά, υπήρχαν παιδιά μαζί με τους γονείς τους, αλλά σε ένα από αυτά βρίσκονταν μόνα δύο παιδιά. Έτσι, σκαρφάλωσαν αμέσως στο καλάθι και βρέθηκαν κοντά τους, φροντίζοντας να μην πανικοβληθούν.

Στο λούνα παρκ που λειτουργεί στο πλαίσιο της ετήσιας εμποροπανήγυρης της περιοχής, έφτασαν αμέσως αστυνομκοί και άνδρες της Πυροσβεστικής με γερανοφόρο όχημα, που ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς η ρόδα άρχισε να γυρίζει με χειροκίνητο χειρισμό.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού, πάντως, κράτησε μιάμιση ώρα και οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής συνέταξαν έκθεση για το περιστατικό που, σύμφωνα με αρκετούς γονείς, είχε επαναληφθεί και την προηγούμενη ημέρα αλλά κράτησε λιγότερη ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...