Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ:Διόδια σε 5 σταθμούς

Σύσκεψη με την ηγεσία της Εγνατίας οδού στην Θεσσαλονίκη που συνοδευόταν παράλληλα με συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης
Ο κ. Μαγκριώτης μίλησε για τα έργα που παρέδωσε και αυτά που κατασκευάζει η εταιρία, αλλά και για εκείνα που οι δημοπρατήσεις τους βρίσκονται εν εξέλιξη ή θα δημοπρατηθούν. Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε και στα θέμα της τιμής των διοδίων ενώ ανακοίνωσε και την ίδρυση 5 σταθμών ακόμη. 
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, τις επόμενες ημέρες θα γίνει ο διαγωνισμός για την ανάθεση της κατασκευής πέντε προσωρινών σταθμών διοδίων σε Τύρια, Μαλακάσι Ιωαννίνων, Κλειδί Ημαθίας, Νυμφόπετρα Θεσσαλονίκης και Ίασμο Ροδόπης, πριν αυτά αντικατασταθούν από τα ηλεκτρονικά διόδια, στα οποία κάθε οδηγός θα πληρώνει αναλόγως των χιλιομέτρων που διανύει. 
Ο υφυπουργός επισήμανε πως η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μειωθεί το κόστος των διοδίων και μάλιστα ανακοίνωσε πως θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις με τους παραχωρησιούχους και τις πιστώτριες τράπεζες, ώστε να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...