Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Προετοιμασίες για το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας

Αν και οι καιροί είναι δύσκολοι και πενιχροί από πολλές απόψεις, οι γυναίκες της Άρτας δεν χάνουν το κέφι τους και άρχισαν ήδη τις προετοιμασίες για το Καρναβάλι που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011. 
 
Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας, εκπρόσωποι του καρναβαλιού συναντήθηκαν με το νέο Δήμαρχο Αρταίων κ. Ι. Παπαλέξη ο οποίος εξέφρασε την υποστήριξη του για την ενίσχυση του καρναβαλιού, ενώ στη συνάντηση των γκρουπς συμμετείχε και εκ μέρους του Δήμου ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλειος Γέμος ο οποίος θα βοηθήσει στην οργάνωση του καρναβαλιού. 
 
Φέτος το Καρναβάλι Γυναικών κλείνει 30 χρόνια ζωής και κατάφερε τόσα χρόνια χάρη στο μεράκι των γυναικών της Άρτας να δίνει μια χαρούμενη και σατιρική νότα στην πόλη, τις μέρες των Απόκρεων. «Ευχή όλων μας, φέτος να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες, έτσι ώστε να μη σβήσει αυτός ο καρναβαλικός θεσμός από την πόλη μας. 
 
Άλλωστε, απλά υλικά ανακατεμένα με λίγη φαντασία και χιούμορ είναι τα μυστικά μιας επιτυχημένης αποκριάτικης εμφάνισης» καταλήγει η ανακοίνωση την οποία υπογράφουν για την Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας η Κική Μανοπούλου και η Κούλα Κουτσούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...