Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Μ' ένα "σμπάρο" ...24 συλλήψεις - Αστυνομική επιχείρηση σε παράνομη λέσχη στο Ηράκλειο

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ηράκλειο, κατόπιν πληροφοριών για τη λειτουργία παράνομων τυχερών παιχνιδιών σε καφενείο, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Αστυνομικοί της Yποδιεύθυνσης Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ Ηρακλείου εισέβαλαν στο καφενείο, το οποίο λειτουργούσε χωρίς άδεια, και συνέλαβαν συνολικά 24 άτομα, ενώ κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 7.310 ευρώ αλλά και μάρκες, που, βάσει των αναγραφόμενων ενδείξεων, αντιστοιχούσαν σε 17.643 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είκοσι εκ των συλληφθέντων κατελήφθησαν να διενεργούν το τυχερό και απαγορευμένο παίγνιο «POKER TEXAS HOLD EM», ενώ οι τρεις «BLACK JACK», με μάρκες που ανάλογα με το αναγραφόμενο σε αυτές αριθμητικό νούμερο αντιστοιχούσαν στο χρηματικό ποσό που είχαν προγενέστερα παραδώσει σε 23χρονο ημεδαπό συλληφθέντα. Ο 23χρονος, στο πλαίσιο του οργανωτικού του ρόλου, δεχόταν τα χρηματικά ποσά από τους συμμετέχοντες παίκτες, παραδίδοντας άμεσα σε αυτούς τις αντίστοιχες μάρκες.

Επίσης, εντός του καταστήματος υπήρχαν εγκαταστημένα 4 ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, τύπου «φρουτάκια», που βρίσκονταν σε λειτουργία και κατάσταση αναμονής, πρόσφορα προς άμεση χρήση από τους θαμώνες, τα οποία και κατασχέθηκαν. Μέσα σ' αυτά βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 394 ευρώ.

Κατά την έρευνα του καφενείου, διαπιστώθηκε ακόμα η εγκατάσταση, σύνδεση και λειτουργία κλειστού κυκλώματος καμερών με αντίστοιχη οθόνη σε χώρο υποδοχής του καταστήματος, το οποίο καταλάμβανε πεδία στο εσωτερικό και εξωτερικό του, καθώς επίσης και σε κοινόχρηστες δημόσιες οδούς που περιβάλλουν το κτήριο, χωρίς να υφίσταται σχετική άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...