Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Έσπαγε μαγαζιά για μερικά ψιλά

Μέσα σε ένα διήμερο σκόρπισε την ανησυχία στους καταστηματάρχες της Ρόδου και έκανε την Αστυνομία να βάλει λυτούς και δεμένους για να τον εντοπίσει  ένας 27χρονος αλλοδαπός! Στο διάστημα αυτό, διέρρηξε τέσσερα μαγαζιά και προσπάθησε να κάνει το ίδιο σε άλλα δυο, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές. Όμως, η λεία του ήταν εξαιρετικά πενιχρή!

Ο νεαρός Ουκρανός που μένει μόνιμα στην Ρόδο, συνελήφθη στα Κοσκινού όταν έσπασε το τζάμι της κεντρικής πόρτας ενός κρεοπωλείου και άρπαξε από την ταμειακή μηχανή 85 ευρώ. Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του, όπως και ένα κατσαβίδι με το οποίο παραβίαζε τις πόρτες των καταστημάτων αλλά και ένα κράνος με το οποίο είχε σπάσει την τζαμαρία! Από τα έξη μαγαζιά που χτύπησε, είχε κλέψει όλα κι όλα 70 ευρώ και μία φωτογραφική μηχανή. Φαίνεται, όμως, ότι ήταν αρκετά… πεινασμένος, αφού έκλεψε διάφορα είδη διατροφής αξίας 220 ευρώ από τα ψυγεία!

* Στην Αγυιά της Πάτρας, διαρρήκτες παραβίασαν την κεντρική είσοδο ενός αρτοποιείου, όχι για να κλέψουν… ψωμιά αλλά για να αδειάσουν το ταμείο! Σύμφωνα με τον αρτοποιό, άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή 1.320 ευρώ.

* Στην Ιεράπετρα, στόχος άγνωστων κακοποιών έγινε το επαγγελματικό αυτοκίνητο ενός ελαιοχρωματιστή, από το οποίο άρπαξαν όλα τα εργαλεία της δουλειάς του αλλά και αρκετά δοχεία με χρώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...