Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας για τη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο

Patra, Greece.Image via Wikipedia Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας με δελτίο τύπου του αναφέρεται σε διάφορα θέματα. Συγκεκριμένα στο δελτίο αναφέρονται τα εξής:

"Τη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων για την παραμονή του Καραμανδανείου Νοσοκομείου στην πόλη μας καταθέτει και ο Ε.&Ε.Σ.Π. όπως και το σύνολο της κοινωνίας και των φορέων της.

Το Νοσηλευτικό ίδρυμα Μπ. Καραμανδάνη μια σημαντική προσφορά στο χώρο των υπηρεσιών υγείας τόσο στην πόλη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, δικαιούται, πέρα και πάνω από κάθε «πολιτική» επιλογή να διατηρηθεί στην «θέση του» συνεχίζοντας με συνέπεια την παροχή υπηρεσιών υγείας στους μικρούς συμπολίτες της περιφέρειας, καλώντας ταυτόχρονα τον συμπολίτη Υπουργό Υγείας κ.Λοβέρδο, να σταματήσει άμεσα τις όποιες διαδικασίες.

  • Με την ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας Μουσείων την Τετάρτη 18/5/2011, να θέλουμε να υπενθυμίσουμε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού τις τρέχουσες ανάγκες του ΝΕΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ούτως ώστε να λειτουργήσει η Γ΄ πτέρυγά του, ταυτόχρονα με την επιτάχυνση των εργασιών στην οδική αρτηρία που οδηγεί στον αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης. Έτσι λοιπόν η εύρυθμη λειτουργία των δύο χώρων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους επισκέπτες των αρχαιολογικών χώρων, αναβαθμίζει ταυτόχρονα και την πόλη μας ως τουριστικό προορισμό, με εύλογα οφέλη για το εμπόριο και τις υπηρεσίες.
  • Το περασμένο Σάββατο 14/5/2011 διεξήχθη στο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών η ημερίδα «Συνεργασία Πανεπιστημίου Πατρών, Δήμου Πατρεών & Λιανεμπορίου» Καινοτόμες Ιδέες για Βιωσιμότητα και Ανάπτυξη, που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πατρών και η Ο.Ε.Σ.Π.&Ν.Δ.Ε. παρ΄όλο την σημασία της ημερίδας και το ενδιαφέρον των εισηγήσεων και ομιλητών, η προσέλευση ήταν μικρή. Θα πρέπει στο μέλλον να γίνει με καλλίτερη οργάνωση ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης των συναδέλφων.
  • Συνεδρίασε την περασμένη Κυριακή 15/5/2011 το Δ.Σ. της Ο.Ε.Σ.Π.&Ν.Δ.Ε στα γραφεία του Ε.&Ε.Σ.Π. Ασχολήθηκε με τρέχοντα σημαντικά θέματα (όπως οργάνωση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης) που θα διεξαχθεί στην πόλη μας την 5/6/2011.
  • Συνάντηση με το Δ.Σ. του Ε.&Ε.Σ.Π. πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17/5/2011 ώρα 14:30 μετά από αίτημα του Σωματείου Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων στα πλαίσια ενημέρωσης για τα θέματα της καθαριότητας, αποκομιδής σκουπιδιών κ.ά."
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...