Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Η ¨θηλυκή συμμορία" παγιδεύτηκε στο... κλιμακοστάσιο !

"Ελάτε γρήγορα. Κάποιος προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα!"

Αυτό είπε στους γονείς του ένας 22χρονος από τη Λαμία όταν νωρίς το πρωί αντιλήφθηκε την παρουσία τριών γυναικών που κατέληξαν όμως κλειδωμένες στο η κλιμακοστάσιο...

Σύμφωνα με το LamiaReport το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10.00 το πρωί στην οδό Ησαΐα στη Λαμία.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος αφηγείται πως κατάφερε να κλειδώσει τους δραστες στο κλιμακοστάσιο: "Μόλις είχαμε φύγει από το σπίτι με τη γυναίκα μου για να πάμε στη λαϊκή για ψώνια. Χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει ο γιος μου ότι κάποιοι χτυπούσαν το κουδούνι και ότι αφού δεν απάντησε κανείς, τώρα προσπαθούν να ανοίξουν την πόρτα.

Τρέξαμε αμέσως στο σπίτι. Βρήκαμε την κεντρική είσοδο ανοιχτή, ενώ την είχαμε αφήσει κλειδωμένη και ανεβαίνοντας από τις σκάλες στο δεύτερο όροφο, βλέπουμε κάποιους έξω από την πόρτα μας να προσπαθούν να την ανοίξουν. Κατεβήκαμε γρήγορα, κλειδώσαμε το κλιμακοστάσιο και καλέσαμε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ και η Ασφάλεια έφτασαν αμέσως και συνέλαβαν 3 γυναίκες ρομά, που είπαν ότι είναι από την Πάτρα. Ήταν κι ένας άνδρας στην παρέα, αλλά μάλλον κατάφερε να φύγει από τον ακάλυπτο"

Ο τέταρτος δράστης που διέφυγε και αναζητειται, σύμφωνα με τους αυτοπτες μάρτυρες είναι ψηλός, αδύνατος, ρομά και έχει τατουάζ.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...