Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

" Η Πάτρα έδρα του Στρατολογικού Γραφείου της Δυτικής Ελλάδος"

" Η Πάτρα θα είναι η έδρα του Στρατολογικού Γραφείου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος". Αυτό τονίζει σε επιστολή του προς την πολιτευτή της Ν.Δ. Πάτρας Νατάσα Ράγιου, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος.


Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

"Έλαβα την επιστολή σας και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για το Στρατολογικό Γραφείο της Πάτρας, καθώς και για το ότι θα συμβάλλετε μαζί με τη Δημοτική Αρχή και τους άλλους φορείς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της Εθνικής Άμυνας.

Σας διαβεβαιώνω πως η βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου είναι ότι με τη νέα δομή των στρατολογικών γραφείων, η

Το Υπουργείο μας έχει ήδη εντοπίσει και εξασφαλίσει κτίριο για την στέγαση των νέων υπηρεσιών. Ωστόσο, ζητούμε την συνδρομή του Δήμου Πάτρας και του Περιφερειάρχη για την εξεύρεση καλύτερης στεγαστικής λύσης εντός του οικιστικού ιστού της πόλης, ώστε από τη λειτουργία του Στρατολογικού Γραφείου να προκύψουν οφέλη για την πόλη της Πάτρας. Σημειώνουμε ότι απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στα πλαίσια της προσπάθειας εξοικονόμησης πόρων είναι οι στρατιωτικές υπηρεσίες να στεγαστούν σε στρατιωτικά κτίρια ή κτίρια που θα παραχωρηθούν δωρεάν.

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι με δική τους πρόταση, που έγινε αποδεκτή από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα ενταχθούν στο Στρατολογικό Γραφείο Πάτρας και τα νησιά Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά, Λευκάδα.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, τα οφέλη για την πόλη θα είναι σημαντικά. Θα είμαστε σε συνεργασία με τους φορείς σ’ αυτήν την προσπάθεια για το καλό της πόλης και των κατοίκων της".    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...