Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Έκοψαν ακόμη και το ηλεκτρικό από τον Φορέα της Λίμνης Παμβώτιδας!

Απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες οι εργαζόμενοι !
Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί ουσιαστικά από χθες ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας Ιωαννίνων καθώς στο ταμείο δεν υπάρχει ούτε ευρώ. Έτσι, βυθίστηκε στο σκοτάδι!

Η διακοπή ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με ανακοίνωση των εργαζομένων η οποία αποστέλλεται στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου και σε όλους τους αρμόδιους φορείς, είναι αποκορύφωμα της πλήρους εγκατάλειψης των Φορέων Διαχείρισης (Φ.Δ.) των Προστατευόμενων Περιοχών.

Οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι για έξι μήνες, ενώ μέχρι και την Παρασκευή εργάζονταν κανονικά. Από χθες όμως «ούτε αυτό είναι εφικτό καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, τηλεφώνου, θέρμανσης κλπ».

Στην ανακοίνωσή του,οι αργαζόμενοι αναρωτιούνται «πώς θα επιτευχθεί η βιώσιμη ανάπτυξη, όταν οι Φορείς Διαχείρισης, το εργαλείο που επιλέχθηκε από την πολιτεία για την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας, έχουν εγκαταλειφθεί πλήρως; Ποιός ο σκοπός ίδρυσής τους, όταν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο έργο που καλούνται να επιτελέσουν;».Να σημειωθεί ότι προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Φορέας Διαχείρισης των Εθνικών Δρυμών Βίκου, Αώου και Πίνδου.
Αναρτήθηκε από epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...