Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Βόλος: Αφηνιασμένο άλογο σκότωσε αναβάτη- Τον έσερνε μέχρι να ξεψυχήσει!

A horse (Equus caballus), taken in Urbana, IL.Image via WikipediaΘύμα ένας 31χρονος που εργαζόταν σε στάβλο - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του αλόγου, γιατί όπως διαπιστώθηκε τον απασχολούσε παράνομα...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος εργαζόμενος στον στάβλο, προσπάθησε να ιππεύσει ένα από τα άλογα. Κατάφερε να ανέβει στη σέλα, αλλά κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Για κακή του τύχη όμως, το πόδι του πιάστηκε στον αναβολέα, το άλογο αφηνίασε και η συνέχεια ήταν φρικτή...

Το άλογο άρχισε να καλπάζει και να σέρνει τον 31χρονο, που σφάδαζε στους πόνους. Από τις φωνές πετάχτηκε ο 66χρονος εργοδότης του άτυχου αλλοδαπού και προσπάθησε απεγνωσμένα να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αλόγου και να απεγκλωβίσει τον άτυχο αναβάτη.

Όταν όμως το κατάφερε, ήταν ήδη αργά για τον υπάλληλό του που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα του κεφαλιού του στο έδαφος!

Ο ιδιοκτήτης του αλόγου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη απασχόληση αλλοδαπού, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος νεαρός βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

http://www.newsit.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...