Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Το 2ο Ετήσιο Φορολογικό Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη



Το 2ο Ετήσιο Φορολογικό Συνέδριο – Θεσσαλονίκη 2010 διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, τη Δευτέρα 26 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Nikopolis από τις 14:30 έως 21:30.

Σε χρόνο εξαιρετικά επίκαιρο λόγω της ψήφισης του νέου Φορολογικού Νόμου, το Συνέδριο προσελκύει το ζωηρό ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού συνέδρων, από την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα, το χώρο των συμβούλων επιχειρήσεων, φορολογικών εμπειρογνωμόνων, αλλά και την πολιτική και διοικητική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου Οικονομικών.

Επίτιμος Ομιλητής του Συνεδρίου είναι ο κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος, Γενικός Γραμματέας Φορολογικών & Τελωνειακών Θεμάτων.

Σε δοκιμασμένο συνεδριακό περιβάλλον δημιουργικής σκέψης και γόνιμης ανταλλαγής απόψεων, θα επιχειρηθούν απαντήσεις από εξέχοντες Ομιλητές, στα ακόλουθα επίκαιρα ερωτήματα, στο πνεύμα και το γράμμα του νέου Φορολογικού Νόμου:

  • Πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη, με τις παρούσες συνθήκες, για ριζοσπαστικές αλλαγές χάριν της εκλογίκευσης του φορολογικού μας συστήματος; 
  • Σε ποιο βαθμό το αβέβαιο φορολογικό περιβάλλον, αποτελεί ισχυρό αντικίνητρο στο υγιές επιχειρείν; 
  • Τι σημαίνει στόχευση σε ισόρροπη ανάπτυξη κέντρου και περιφέρειας, με συμπληρωματικά μέτρα διαρθρωτικού χαρακτήρα;
 Με καταγεγραμμένα τα εύστοχα συμπεράσματα του επιτυχημένου 6ου Φορολογικού Συνεδρίου – Αθήνα 2010 της 18ης Φεβρουαρίου 2010,κεντρικός στόχος του νέου συνεδρίου, είναι να επισημανθούν για μία ακόμη φορά και οι διατηρούμενες αδυναμίες του φορολογικού μας συστήματος, αλλά και η ανάγκη ενδυνάμωσης της φορολογικής διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...