Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Καβάλα - Θάσος: Σε οικονομικό σκάνδαλο εμπλέκονται στελέχη τριών μεγάλων τραπεζών

Limenas, Thasos / Tasos / Θάσος / ТасосImage via WikipediaΈκπληκτοι είναι οι κάτοικοι της Θάσου από το οικονομικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο νησί, με πρωταγωνιστές ανώτερα υπηρεσιακά στελέχη υποκαταστημάτων τριών μεγάλων τραπεζών αλλά και τριών γνωστών επιχειρηματιών του νησιού που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού.  

Η κεντρική διοίκηση της πρώτης τράπεζας διενεργεί Ένορκη Διοικητή Εξέταση σε βάρος συγκεκριμένου υψηλόβαθμου υπαλλήλου προκειμένου να διαπιστωθούν αν αληθεύουν οι κατηγορίες περί εμπλοκής του σε τοκογλυφία και παράνομη προμήθεια από τα δάνεια που προσωπικά ο ίδιος μεσολαβούσε για να εκδοθούν. Η τράπεζα για αρχή ως ελάχιστο πειθαρχικό μέτρο μετέθεσε πριν από λίγες εβδομάδες τον συγκεκριμένο υπάλληλο στο κατάστημα της Καβάλας.
Μετά τις πληροφορίες αλλά και την επίσκεψη στο νησί κλιμακίου του ΣΔΟΕ, και δυο άλλες τράπεζες ξεκίνησαν ελέγχους προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει συνάφεια των υποθέσεων που χειρίστηκε ο υπάλληλος της πρώτης τράπεζας με ανάλογες υποθέσεις που χειρίστηκαν οι υπάλληλοι των δυο άλλων τραπεζών. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...