Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Αιτωλοακαρνανία: Ληστές τραυμάτισαν υπάλληλο και έβαλαν φωτιά για να ''σβήσουν'' τα ίχνη τους!

Τρεις οι δράστες της κινηματογραφικής ληστείας που έγινε το πρωί στα ΕΛΤΑ στο Αιτωλικό. Οπλισμένοι με περίστροφο και καλάσνικοφ, χτύπησαν στο πρόσωπο υπάλληλο και άρπαξαν περίπου 10.000 ευρώ.


Αποφασισμένοι για όλα ήταν οι τρείς δράστες της ένοπλης ληστείας που έγινε το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Αιτωλικό.

Ο ένας, έμεινε στην πόρτα του υποκαταστήματος με το καλάσνικοφ στα χέρια και οι άλλοι δυο με ένα περίστροφο και ένα καλάσινκοφ, εισέβαλαν ζητώντας τα χρήματα που υπήρχαν. Ο ένας από αυτούς χτύπησε με το κοντάκι του όπλου του μια υπάλληλο στο πρόσωπο και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον διευθυντή, απαιτώντας τα χρήματα που υπήρχαν. Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, μιλούσαν άπταιστα τα Ελληνικά.

Τελικά, άρπαξαν περίπου 10 χιλιάδες ευρώ και διέφυγαν με ένα πεζό το όποιο, μόλις έφτασαν στο Κεφαλόβρυσο το έκαψαν και μπήκαν σε άλλο αυτοκίνητο για να διαφύγουν.

Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, ενώ η υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, τραυματισμένη ελαφρά από το χτύπημα που δέχθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...