Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ρέθυμνο: Οι δολοφόνοι της ηλικιωμένης στον Εσταυρωμένο πίσω από επιθέσεις σε φοιτήτριες!

Πρόκειται για τον 23χρονο Ρουμάνο και τον 28χρονο Έλληνα που είναι ήδη προφυλακισμένοι για τη φρικτή δολοφονία της 74χρονης γυναίκας. Τους "γνωρίσαμε" από το ανατριχιαστικό έγκλημα στον Εσταυρωμένο, όπου η ηλικιωμένη γυναίκα είχε βρεθεί δεμένη, φιμωμένη βιασμένη και χτυπημένη μέχρι θανάτου


Όπως φαίνεται όμως, αυτό δεν ήταν το μοναδικό έγκλημα για εκείνους...

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον τελευταίο χρόνο, οι δύο άνδρες έκαναν 15 ληστείες και διαρρήξεις σπιτιών, στην πόλη του Ρεθύμνου!

Έκλεβε και ασελγούσε σε νεαρές γυναίκες

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 23χρονος αλλοδαπός επιτέθηκε σε 12 νεαρές γυναίκες στην πόλη του Ρεθύμνου, από τις οποίες έκλεβε τηλεφωνικές συσκευές, προσωπικά είδη και χρηματικά ποσά.
Ταυτόχρονα έκανε και "ασελγείς πράξεις" σε βάρος τους.
Τα αντικείμενα που έκλεβε, τα χρησιμοποιούσε ο ίδιος ή τα πούλαγε μαζί με την 23χρονη σύζυγό του!

Μέρος των κλεμμένων, βρέθηκε και αφού αναγνωρίστηκε από τα θύματα, τους επιστράφηκε.

Ρουμάνος και Έλληνας μαζί, πίσω από δύο ληστείες σε βάρος γυναικών

Επίσης προέκυψε ότι, ο 23χρονος αλλοδαπός, μαζί με τον 28χρονο Έλληνα, έκαναν μία ληστεία σε βάρος δύο γυναικών και δύο κλοπές – διαρρήξεις σε βάρος δύο γυναικών στο Ρέθυμνο, με πανομοιότυπο τρόπο. Τους πήραν αντικείμενα, τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και χρηματικά ποσά.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 23χρονης -συζύγου του αλλοδαπού- βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία επιστράφηκαν στους νόμιμους κατόχους τους,
καθώς και μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων και δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα οποία είναι προϊόντα κλοπών και αναζητούνται οι νόμιμοι κάτοχοί τους.

Τέλος, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι ενός 28χρονου Αλβανού βρέθηκε και κατασχέθηκε μία τηλεφωνική συσκευή η οποία είχε κλαπεί από μια 21χρονη κοπέλα.
Σε βάρος του, αλλά και σε βάρος της συζύγου του 23χρονου Ρουμάνου, σχηματίστηκε δικογραφία για παρασιώπηση ανεύρεσης και αποδοχή -  διάθεση προϊόντων εγκληματος αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...