Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Πάτρα: Ανήλικοι έβγαλαν μαχαίρια σε... ανήλικους!

Το περιστατικό συνέβη στην Πάτρα όταν δεκαπεντάχρνοι απείλησαν με μαχαίρι... επτάχρονους (!) για να τους κλέψουν τα ποδήλατα...


Οι αλλοδαπόι δράστες όπως αναφέρει το dete.gr δεν ήταν παραπάνω από 15 ετών.

Θύματα του περιστατικού, δύο παιδιά ελληνικής καταγωγής και ξαδέλφια, 8 και 9 ετών που έπαιζαν με τα ποδήλατά τους στα Ψηλά Αλώνια ενώ οι γονείς τους απολάμβαναν τον καφέ τους σε παρακείμενη καφετέρια και επέβλεπαν από μακρινή απόσταση.

Οι γονείς ξαφνικά άκουσαν τα κλάματα των παιδιών τους και έτρεξαν αμέσως κοντά τους. Τότε, διαπίστωσαν ότι τα ποδήλατα είχαν εξαφανιστεί! Ρώτησαν τι συνέβη και τα παιδιά απάντησαν ότι δύο άλλα παιδιά, μεγαλύτεροί τους, τους πλησίασαν και απαίτησαν να τους δώσουν τα ποδήλατα για να κάνουν βόλτα. Ο 9χρονος αρνήθηκε και ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς εφήβους άνοιξε την παλάμη του χεριού του και του έδειξε τον... σουγιά που κρατούσε προκειμένου να τον τρομοκρατήσει και τον αναγκάσει να του παραδώσει το ποδήλατο!

Έτσι και ο 9χρονος αλλά και ο μικρότερος ξάδελφός του έκαναν αυτό που απαιτούσαν οι δράστες, οι οποίοι απομακρύνθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Το γεγονός επιβεβαίωσαν κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι είδαν τους δύο εφήβους αλλοδαπούς να πλησιάσουν τα παιδιά αλλά κατάλαβαν ότι συνέβη κάτι κακό μόνο όταν είδαν τους εφήβους να φεύγουν τρέχοντας με τα ποδήλατα και τα δύο θύματα να βάζουν τα κλάματα...

Οι γονείς τηλεφώνησαν αμέσως στην αστυνομία και στην περιοχή έσπευσαν δύο μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ. Έγινε έρευνα στους γύρω δρόμους αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όσο για τα παιδιά, είχαν υποστεί σοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...