Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Θρίλερ με την εξαφάνιση του δασολόγου Κώστα Πενταράκη-Εντόπισαν το πτώμα του;

Δραματικό τέλος φαίνεται να παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του 50χρονου δασολόγου Κώστα Πενταράκη που εξαφανίστηκε από τον Μάρτιο τοθυ 2011. Το μεσημέρι εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του σε χαράδρα 100 μέτρων στην περιοχή της Ζούρβας, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το flashnews.gr στο σημείο έχει πάει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ καθώς και ο ιατροδικαστής Μπελιβάνης ο οποίος δήλωσε:

«Η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής και οι απαραίτητες εξετάσεις ταυτοποίησης θα δείξουν αφενώς αν το πτώμα είναι του δασολόγου και αφετέρου την αιτία του θανάτου».

Ο κύριος Μπελιβάνης είπε ότι η σορός που εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένη σήψη και η διαδικασία της ταυτοποίησης του πτώματος θα είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που ενδεχομένως θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι.

Στο σημείο βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές ενώ αναμένεται το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για την ανάσυρση της σορού από το αυτοκίνητο, διαδικασία που θα κρατήσει μέχρι το βράδυ.

Ο 50χρονος Κώστας Πενταράκης έφυγε από το σπίτι του το πρωί του Σαββάτου 12 Μαρτίου του 2011 , λέγοντας στη σύζυγό του πως θα πήγαινε μία βόλτα στην περιοχή των Ροδωπού. Από τότε, τα ίχνη του χάθηκαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...