Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Αποκριάτικο ξεφάντωμα : Με μεγάλη επιτυχία η χοροεσπερίδα του Παγκαλαβρυτινού

Ένα μοναδικό αποκριάτικο ξεφάντωμα με παραδοσιακό «άρωμα» επεφύλαξε ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος στην ετήσια χοροεσπερίδα του.

Πλήθος κόσμου παρέστη στον αποκριάτικο χορό του Συλλόγου, ο οποίος φέτος πραγματοποιήθηκε στο «Ακταίο». Παρά την οικονομική κρίση ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου και διασκέδασε σε αποκριάτικους ρυθμούς, στηρίζοντας για ακόμη μία φορά τις δράσεις του Παγκαλαβρυτινού. «Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία μας κάνει αισιόδοξους και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας», δήλωσε ο πρόεδρος του Π.Σ., Αθανάσιος Φραντζής.

Η αποκριάτικη χοροεσπερίδα του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Δ.Σ. του Συλλόγου, τηρώντας το έθιμο του Πατρινού Καρναβαλιού, επεφύλαξε πολλές εκπλήξεις και ένα ανεπανάληπτο αποκριάτικο ξεφάντωμα. Για ακόμη μία φορά ο Παγκαλαβρυτινός έκανε τη… διαφορά, αποδεικνύοντας πως αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ζωντανά πολιτιστικά «κύτταρα» της περιοχής μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Π.Σ., ο οποίος έκανε σύντομη αναφορά στις δράσεις του Συλλόγου, αλλά και στις υπόλοιπες προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια τη «σκυτάλη» πήραν τα χορευτικά τμήμα του Συλλόγου. Περισσότεροι από 100 χορευτές «ξεδίπλωσαν» τις χορευτικές τους ικανότητες, παρουσιάζοντας χορούς από όλη την Ελλάδα, ευρωπαϊκούς και λαϊκούς αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Όμως οι χορευτές δεν σταμάτησαν εκεί. Με καρναβαλική διάθεση και με πολύ χιούμορ παρουσίασαν δρώμενα «εμπνευσμένα» από την επικαιρότητα, δίνοντας τόνο αισιοδοξίας, χαράς και γέλιου.

Ακολούθως το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τους καλλιτέχνες του κέντρου, οι οποίοι απογείωσαν το κέφι με το λαϊκό και αποκριάτικο ρεπερτόριό τους.
www.pankalavritinos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...