Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Οι ιδιοκτήτες κοιμούνταν - Οι διαρρήκτες αλώνιζαν!

Διάρρηκτες με θράσος χτύπησαν σήμερα στο κέντρο της Πάτρας. Η ώρα ήταν 4.28 τα ξημερώματα όταν  στην αρχή δύο άτομα επιχείρησαν και κάταφεραν να παραβιάσουν πόρτα οικίας στην Αγ Νικολάου και στο ύψος της Μαιζώνος.

Στο βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης φαίνονται πεντακάθαρα οι διαρρήκτες οι οποίοι με ιδιαίτερη ψυχραιμία εισβάλλουν σε οικία και από εκεί φτάνουν στο εσωτερικό καταστήματος που γειτνιάζει. Ο ένας από τους δύο διαρρήκτες έχει τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Η ώρα που επέλεξαν να χτυπήσουν τους εξασφαλίζει την ασφάλεια κινήσεων σε ένα τόσο κεντρικό σημείο της Πάτρας. 10 λεπτά νωρίτερα και σύμφωνα με κάμερα ασφαλείας είχαν περάσει από το σημείο για να ελέγξουν.

Οταν ο διαρρήκτης με τον λοστό καταφέρνει να παραβιάσει την πόρτα εμφανίζονται άλλο τρια άτομα και ο ένας μετά τον άλλο μπουκάρουν στο σπίτι. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο εσωτερικό του και στο ακριβώς πάνω όροφο οι ιδιοκτήτες κοιμούνταν. Σύμφωνα με τα ευρήματα της ασφάλειας οι διαρρήκτες ανέβηκαν και στον πάνω όροφο ψάχνωντας για τιμαλφή ενώ από το κατάστημα που γειτνιάζει κατάφεραν να αρπάξουν και από την ταμειακή μηχανή περίπου 200 ευρώ.

Το βίντεο από το σύστημα παρακολούθησης αξιοποιείται από την ασφάλεια Πατρών που βρίσκεται στα ίχνη της σπείρας όπως φαίνεται και από τον τρόπο που χτύπησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...