Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Συναντήσεις τουΛευτέρη Αυγενάκη, με το Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος

Kαι αντιπροσωπεία των συμβασιούχων stage

Διαδοχικές συσκέψεις έχει προγραμματίσει ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, για την Τετάρτη, 9 Μαρτίου, τόσο με το Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος στο πλαίσιο της ανοιχτής δημόσιας διαβούλευσης του νομοσχεδίου για τα δημόσια έργα όσο και με αντιπροσωπεία των συμβασιούχων stage.

Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης ο κ. Αυγενάκης θα συναντηθεί με το Προεδρείο και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος ως υπεύθυνος του τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τις θέσεις και τις προτάσεις του Συλλόγου για το νομοσχέδιο με τίτλο «Μεταρρύθμιση Συστήματος Ανάθεσης και Εκτέλεσης συμβάσεων Μελετών και Δημοσίων Έργων Ίδρυση Αρχής Ελέγχου Μελετών και Έργων και λοιπές διατάξεις», που προωθεί η κυβέρνηση και το οποίο ετέθη σε δημόσια διαβούλευση.

Κατόπιν, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία των συμβασιούχων stage, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τα αιτήματά τους, καθώς και να ενημερωθεί για την εξέλιξη των δικαστικών τους αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...