Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Συνάντηση Λευτέρη Αυγενάκη με τους εκπροσώπους της ΕΕΤΕΜ

Συνεχίζοντας τις επαφές ο Βουλευτής Ηρακλείου και υπεύθυνος του τομέα Υποδομών της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λ. Αυγενάκης, συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 4 Μαρτίου, με την Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου (ΕΕΤΕΜ), προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τις θέσεις και τις προτάσεις της Ένωσης για το νομοσχέδιο με τίτλο «Μεταρρύθμιση Συστήματος Ανάθεσης και Εκτέλεσης συμβάσεων Μελετών και Δημοσίων Έργων Ίδρυση Αρχής Ελέγχου Μελετών και Έργων και λοιπές διατάξεις», που προωθεί η κυβέρνηση και το οποίο έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Ειδικότερα, στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου, κ. Μ. Πολιτάκης, ο Αντιπρόεδρος, κ. Γ. Παπαδογιάννης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Μ. Φραγκάκης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Αυγενάκης όντας αναλυτικά ενημερωμένος για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, παρείχε ουσιαστικές διευκρινήσεις, απαντώντας σε ερωτήματα που προκύπτου για τους Τεχνολόγους Μηχανικούς και της εκτέλεσης συμβάσεων μελετών, μέσα στο εν λόγο νομοσχέδιο.

Κλείνοντας, συμφώνησαν αμφότερα ότι το νέο νομοθετικό πλαίσιο οφείλει να γίνει πιο λειτουργικό, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να σέβεται τα αιτήματα και τις θέσεις των Τεχνολόγων Μηχανικών, κάνοντας ταυτόχρονα σαφή διαχωρισμό των δικαίωμα τους σε σχέση με τους υπόλοιπους κλάδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...