Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Δικάζεται η σπείρα με τα 73 κιλά χασίς



Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου θα καθίσει την επόμενη εβδομάδα για να δικαστεί, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου, η πενταμελής σπείρα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η σπείρα εξαρθρώθηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, έχοντας περισσότερα από 3 κιλά κοκαΐνης και 73 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στην κατοχή της, τα οποία επρόκειτο να διοχετεύσει στην αγορά της Ρόδου.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών που έχουν εντοπιστεί στη Ρόδο τα τελευταία χρόνια, ενώ είναι από τις λίγες περιπτώσεις που κατάφεραν να συλληφθούν ο εντολέας, ο διακινητής και ο παραλήπτης.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε με συντονισμένη επιχείρηση του προσωπικού του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου τον Σεπτέμβριο του 2009 και, κατά τη διάρκειά της, συνελήφθησαν ένας 18χρονος ομογενής από την Αλβανία και ένας 53χρονος Ροδίτης, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε και ο φερόμενος ως αρχηγός της σπείρας, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής, 45 ετών και κρατούνταν για άλλη υπόθεση στις φυλακές Πατρών.

Επίσης, στην ίδια υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται και ένας 46χρονος Ροδίτης καθώς και ένα ακόμα άτομο αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Πηγή: Η Ροδιακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...