Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς»

Stelios launches easyOffice, 2007
Πρόσκληση σε Ανοιχτή Συζήτηση για την Επιχειρηματικότητα – Εκδήλωση στην Κρήτη 

Μετά την επιτυχία των δύο περασμένων ετών, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής των EasyGroup και Stelios Philanthropic Foundation (www.stelios.com), χορηγεί για τρίτη συνεχή χρονιά το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς» σε συνεργασία με τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας (www.leshiepi.gr). Οργανωτικός και επιστημονικός συνεργάτης για το Βραβείο είναι το ALBA Graduate Business School.

Με αφορμή την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων  για το 2010, το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς» και το Επιμελητήριο Ηρακλείου διοργανώνουν ανοιχτή συζήτηση για την επιχειρηματικότητα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010 στις 18:30 στην Αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προσκεκλημένοι  ομιλητές στην εκδήλωση είναι νέοι και επιτυχημένοι επιχειρηματίες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη δική τους επιχειρηματική εμπειρία: κ. Αποστόλης Αϊβαλής (STARTUPDAY), κ. Χαρίλαος Καββαδίας (MEGAPLAST), κ. Μιχάλης Ναυπλιώτης (ZOO BYTES) και κ. Δημήτρης Τσίγκος (VIRTUAL TRIP & ΟΕΣΥΝΕ). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Σαχίνης από τον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο κ. Νικήτας Δολαψάκης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Το βραβείο, πέρα από την ηθική αναγνώριση, συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο €50.000 που θα πρέπει να επενδυθεί ως κεφάλαιο στην επιχείρηση. Απευθύνεται σε νέους και νέες επιχειρηματίες μέχρι 40 ετών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια του Βραβείου και οδηγίες συμμετοχής βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Βραβείου: www.alba.edu.gr/stelios.

Η καταληκτική  ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής για το Βραβείο είναι η 27/9/2010. Ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί το Νοέμβριο του 2010 στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής για τα ετήσια βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας από το Sir Στέλιο Χατζηιωάννου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την οργανωτική ομάδα του Βραβείου στο steliosaward@alba.edu.gr και στο τηλέφωνο 210-8964531 (εσωτ. 320).
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...